HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Indul a MinDig TV 2016-os „évada”

2016.01.11. 18:41 MinDigTV


A MinDig TV tavalyi évére visszatekintve azt láthatjuk, hogy itt MinDig történt valami jó, MinDig voltak akciós, kódolatlan ajánlatok a felhasználóknak. Összeszámolni is sok – ha nem tévedek tizenhat különböző kódolatlan időszak váltotta egymást – , hogy hány adó volt elérhető akcióban, és közöttük volt olyan is, amelyik egy egész hónapon keresztül (például a Bonum TV), és olyan is, amelyik több különböző időpontban is (az AXN először tavasszal, majd ősszel kétszer is meglepte a nézőket a legjobb sorozatokkal és szuper filmekkel, legutóbb Star Wars maratonnal). Legtöbbször a MinDig TV Applikáció használói is pedig élőben élvezhették ezeket a kódolatlan időszakokat.

Jó hír volt a MinDig TV Plusz folyamatosan bővülő felhasználói körének, hogy ők sem maradtak újdonságok, pluszszolgáltatások nélkül a 2015-ös évben. Lassan már felsorolni is komoly feladat a MinDig TV Plusz elérhető tartalmait: élő televízióadások, rádiócsatornák, videotár, műsorújság, hírek és időjárási információk, játék.

tv.jpg Sok újdonság történt 2015-ben a MinDig TV háza táján. (Fotó: Majoros Dániel Krisztián, MinDig Veled! fotópályázat)

A tavalyi év újdonsága volt a brit fölről indult – és ott töretlenül, széles körben népszerű – Vintage TV zenei csatorna debütálása is a MinDig TV platformon. Az új műsor a MinDig TV-n esténként tekinthető meg, a MinDig TV Applikáció használói pedig egész nap élőben követhetik az adást.

Nagyon jó hír volt a MinDig TV Applikáció felhasználóinak is, hogy Androidon és iOS-en Chromecasttal is tudják használni a rendszert, így a nézet műsort könnyedén tudják egy televíziókészülékre továbbítani, ahol így nagy képernyőn nézhetik kedvenc filmjeiket (akkor is, ha a televízió készüléken mi éppen nem tudjuk nézni a MinDig TV adását). De volt fotópályázat, ennek kapcsán elindult a MinDig TV App Instagram oldala is, és ne feledkezzünk arról sem, hogy az M4 Sport adásával akár mobilunkról is ingyen szurkolhatunk a sportolóknak.  A MinDig TV App letölésszáma egyébként elérte az egymilliót, és az alkalmazást folyamatosan fejlesztik, figyelembe véve a felhasználói visszajelzéseket is.

A MinDig TV az idei évben is hasonló meglepetésekkel – kódolatlan időszakokkal, hasznos újdonságokkal –  fogja megörvendeztetni és kényeztetni a felhasználóit. Rögtön az év elején a Discovery Channel adását élvezhetik kódolatlanul, és azért, hogy ne maradjanak le semmilyen friss hírről, érdemes aktívan követniük a MinDig TV és a MinDig TV App Facebook oldalát. BÚÉK!

Szólj hozzá!

Címkék: applikáció instagram MinDig TV mindigtv plusz

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr928262558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása