HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Nézze nagyban, nézze társasággal - Chromecast támogatás a MinDig TV Applikációban

2016.01.07. 11:19 MinDigTV


Még karácsony előtt hoztuk a jó hírt, hogy újabb funkcióval bővült kedvenc ingyenes tévés alkalmazásunk. Chromecast eszköz segítségével most még többet tudunk kihozni a MinDig TV Applikációnkból. A Chromecast lehetőséget biztosít arra, hogy wifi kapcsolattal csatlakoztassuk a mobil eszközünket egy televízió készülékhez, így az azon futó tartalmakat – az élő adásokat, és a videókat – nagyobb képernyőn is nézni tudjuk (akkor is, ha az adott televíziókészülékén az ingyenes MinDig TV adásait nem tudjuk nézni). Milyen jó is lesz, ha egy-egy kódolatlan időszakban (amikor a MinDig TV Extra egyes csatornáit az alkalmazással is nézhetjük) nagy képernyőn izgulhatunk végig filmeket, sorozatokat, egyéb műsorokat. Az új MinDig TV Appos szolgáltatást ma már mind az Androidos, mind az iOS rendszerű készülékek képesek kezelni (vagyis támogatják).

app.jpgChromecast + MinDig TV App, és kész is a legvékonyabb okos tévé. (Fotó: Varga László, MinDig Veled! fotópályázat)

Elképesztően nagy szabadságot és kényelmet nyújt a felhasználóknak az a lehetőség, hogy az addig csak kisebb méretű képernyőn futó és nézhető tartalmak mostantól egészen egyszerűen áttehetők egy televízió képernyőjére. A felhasználás lehetősége pedig igen tág, hiszen ideális akkor is, ha egy filmet szeretne a felhasználó nagyban élvezni, de akkor is, amikor egy tartalmat szeretne egyszerre több emberrel megnézni, amikor sokkal kellemesebb egy nagy képernyőt figyelni, mint egy okostelefon fölé hajolva. A szolgáltatás ráadásul korlátlan felhasználási lehetőséget is ad egyúttal, hiszen elég csak a Chromecast eszközt magunknál tartani és bárhol, bármelyik televízió készüléken meg tudjuk osztani az általunk nézett műsort vagy videót, ha az adott készülék alkalmas a Chromecast csatlakoztatására. Gondoljon bele, hogy például egy egész napos túrázás után, a vendégház televízió készülékén nézheti kedvenc műsorait, kényelmesen, társasággal, megkötés nélkül, úgy ahogy Ön szeretné. Hát nem nagyszerű?

További információt a beállításhoz a MinDig TV honlapján találhatunk, az eszköz pedig számos üzletben és online boltban beszerezhető, érdemes körülnézni az interneten. Kipróbálta már? Hogy tetszett?

Szólj hozzá!

Címkék: támogatás okostelefon MinDig TV Applikáció Chromecast

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr718248750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása