HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Így appoztok Ti - bemutatjuk a legjobb fotókat

2015.12.16. 16:25 MinDigTV


A „MindDig Veled!” fotópályázatra beérkezett képek nemcsak nagy darabszámukkal okoztak hatalmas örömet a szervezőknek, hanem azzal is, hogy nagyon jól adják vissza azt a széleskörű felhasználási lehetőséget, amit a MinDig TV Applikáció nyújt a felhasználóknak. A résztvevők nagyon kreatívan álltak a felhíváshoz és olyan igazán extrémnek nevezhető környezetben végrehajtott tévénézésről is küldtek be képet, mint a víz alatti filmnézés, melynek üzenete nyugodtan lehetne az is, hogy „velünk MinDig elmerülhettek a legjobb csatornákban” - a kép készítője, Veres András mellesleg az első díjat zsebelte be. De megtudhattuk azt is, hogy a MinDig TV felvillanyoz, és még a robotok is szeretik. A tévézés, filmezés átalakult szerepére  utal a második helyezett Üsztöke Roland Autós mozi című képe és egy olyan alkotás is, amely a legvékonyabb okos tévének titulálja a MinDig TV Appot.

app1.jpgA fotók készítői: Veres András, Üsztöke Roland, Pálfi Melinda, Varga László, Horváth Krisztián

A képek hűen adják vissza a lehetőséget bőséges tárházát, amit a MinDig TV Applikáció kínál a felhasználóknak. Használatával senki sem marad le kedvenc sorozatáról vagy sporteseményéről, még akkor sem, ha éppen főznie kell, fogat mos, edz, horgászik vagy a család másik tagja lefoglalta már a televíziókészüléket (utóbbira hoz példát Majoros Dániel Krisztián képe, amelyet az Antenna Hungária különdíjjal jutalmazott).

app2.jpgA fotók készítői:Győrfi Nina, Kosztolányi Patrick,Majoros Dániel Krisztián, Doricsák Orsi, Radványiné Trautmann Erika

Természetesen nem maradhattak el az extrém környezetben készült képek sem -volt, aki egy mászókáról fejjel lefelé lógva követte kedvenc műsorát-, miként az is beigazolódott, hogy a MinDig TV Applikációt a legszélesebb korosztály használja, így a fiatalok mellett a legidősebbek sem maradnak ki ebből a nagyszerű szolgáltatásból (ez a 3. helyezett Kiss Zoltán képén is megmutatkozik), sőt a képek alapján még az állatok is lelkes használói, de a plüssmackók  sem bírnák ki a hosszú telet MinDig TV Applikáció nélkül. És nem is kell, hiszen az alkalmazást bárhol, bármikor használhatjuk (megmutatta ezt a közönségdíjas Horváth Krisztián is), amely már ősszel több mint egymillió letöltéssel rendelkezett.

app3.jpgA fotók készítői:Kiss Zoltán, Tóth Péter, a Fogadj Örökbe Egy Macit Alapítvány, Horváth Krisztián, Kriskó Nikolett

A többi fotót is érdemes megnézni!

Szólj hozzá!

Címkék: fotópályázat tévénézés MinDig TV Applikáció MinDig TV App MindDig Veled!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr28177682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása