HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kódolatlan tavasz

2015.04.09. 10:27 MinDigTV


Már megszokhattuk, hogy a MinDig TV kínálata időről időre kibővül egy-egy csatornával egy bizonyos időszakra. Ilyenkor néhány hétig (most éppen egy teljes hónapig!) olyan tévécsatornák is ingyenesen érhetőek el, amelyeket egyébként csak előfizetéssel lehetne nézni, például a MinDig TV Extrával. És hogy miért is szeretjük a kódolatlan időszakokat? Ezek segítenek abban, hogy megismerjük és kipróbáljuk az adott csatorna kínálatát minden elköteleződés nélkül. Akár korábban is az ingyenes MinDig TV szolgáltatását veszi igénybe, akár mást, bárki az országban megnézheti a kódolatlan csatorna műsorát, ha adottak a MinDig TV vételéhez szükséges feltételek. Gyerekjáték az egész.   A kódolatlan időszakoknak célja az is, hogy azok minden érdeklődési körnek kedvezzenek, így mindig más-más csatornák kerülnek időszakosan a kínálatba. Vagyis a MinDig TV ilyenkor ingyenesen elérhetővé teszi akár kedvenc műsorainkat is.
 
Most éppen a Bonum TV van soron, amely még két hétig, összesen pedig egy teljes hónapon át érhető el kódolatlanul. A katolikus csatornán figyelemmel kísérhettük a húsvéti közvetítéseket is, és továbbra is olyan nagy érdeklődésre számot tartó műsorokat nézhetünk, mint a vatikáni kapcsolások, közvetítések a Sziklatemplomból, vagy éppen A konyha angyala epizódjai. Akik még nem látták az utóbbi sorozatot, azoknak is érdemes az amerikai szakács-pap, Father Leo sikerműsorába bepillantaniuk, melyen keresztül mi is be tudunk kapcsolódni abba a mozgalomba, melyet Leo atya – aki azt  vallja, hogy „csak a konyhában eltöltött idő képes elindítani a jó beszélgetéseket!” – indított el a nagy vízen túl, és célja  közös étkezésen keresztül az összetartóbb családok, egy boldogabb világ megteremtése. Aki kíváncsi a szórakoztatásra is nagy hangsúlyt fektető BonumTV műsorára, most megtalálja a MinDig TV kínálatában, de a MinDig TV Applikációval is élőben követhető a csatorna műsora. Ha pedig még ez sem lenne elég, érdemes utánajárnunk, hogy adottak-e otthonunkban a feltételek a MinDig TV Plusz hibrid tévés szolgáltatás vételére, hiszen ott is helyet kapott a csatorna egészen április 24-ig.
 
father_leo.jpgFather Leo műsorában nemcsak hasznos konyhai tippeket tanulhatunk, de a szórakozás is garantált.
 
2013 óta több alkalommal élvezhettük a legváltozatosabb csatornák adását, mozizhattunk a Paramount Channel sikerfilmjeivel már többször is, nosztalgiázhattunk az M3 retro műsoraival, és a Sláger TV adására is bulizhatott a közönség. A sorozatok rajongói többször is örülhettek: a premiersorozatairól ismert FOX-szal  és az AXN-nel (utóbbival már három alkalommal) találkozhattak a nézők. Legutóbb az AXN 14 napos kódolatlan időszaka alatt sikeres premier sorozatokat (mint a Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?, a Titkok és hazugságok vagy a Felejthetetlen harmadik évada) láthattak és izgulhattak végig közel nyolcszázezer háztartásban ingyenesen, ráadásul a MinDig TV Applikációban is „nyílt napot” tartott a csatorna.
 
csatorna.jpgVajon melyik csatorna lesz legközelebb kódolatlan?
 
És hogy mi következik a M3, a Sláger TV, a Paramount Channel,az AXN  és a BonumTV után, az hamarosan kiderül. A nagy sikerre való tekintettel ebben az évben több csatorna lesz még kódolatlan, a meglepetésekért érdemes a MinDig TV híreit folyamatosan figyelni, az igazán szemfülesek pedig a Facebook oldalon is találhatnak utalásokat a soron következő meglepetésre vonatkozóan. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy ezekben az ingyenes adásidőszakokban a MinDig TV Applikációban és a MinDig TV Pluszon is különböző tartalmakat találhatunk sok más mellett. Ígérjük, nem kell sokáig várni a folytatásra.
 
Ne felejtse, a MinDig TV-vel olyat kap, hogy attól kódulhat! Figyelje a folytatást! Jövünk!

1 komment

Címkék: csatorna applikáció MinDig TV MinDig TV Plusz Kódolatlan tavasz

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr877352724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vezendi Ferenc 2015.04.10. 11:49:24

Jó lenne még a Családi csomagból néha.
süti beállítások módosítása