HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Vintage TV a MinDig TV és MinDig TV Extra kínálatában, valamint a MinDig TV Applikációban

2015.12.04. 17:00 MinDigTV


Új csatornával bővülnek az Antenna Hungária digitális televíziós szolgáltatásai: Vintage TV a MinDig TV és MinDig TV Extra kínálatában, valamint a MinDig TV Applikációban

Budapest, 2015. december 4. – Új piacra lépővel bővülnek az Antenna Hungária digitális földfelszíni televíziós szolgáltatásai, 2015. december 4-től megjelenik a kínálatban a Vintage TV zenecsatorna. Az AH és a Vintage TV között létrejött megállapodás alapján a csatorna a MinDig TV Extra Alapcsomagjában kap helyet, ugyanakkor egyedülálló módon a Vintage TV a kiemelt, 17:00-23:00 órai időszakban minden nap kódolatlanul lesz elérhető az összes MinDig TV felhasználó számára, ezen kívül az élő műsor bekerül a MinDig TV Applikációba is.

Új piacra lépővel bővülnek az Antenna Hungária digitális földfelszíni televíziós szolgáltatásai, a közel 800 ezer háztartásban jelen lévő MinDig TV és a 110 ezer előfizetővel rendelkező MinDig TV Extra. 2015. december 4-én 14:00 órától megjelenik a MinDig TV Extra Alapcsomagjában a Vintage TV zenecsatorna. A Vintage TV a mai napon tesztüzemben indul el, a kereskedelmi szolgáltatás elindítására az egyhónapos tesztüzem után kerül sor. Az AH annak érdekében, hogy elősegítse az ingyenesen elérhető tartalmak megjelenését a DVB-T platformon, innovatív üzleti modellel segíti az új belépők piacra lépését: a felek között létrejött megállapodás alapján a Vintage TV a kiemelt, 17:00-23:00 órai időszakban minden nap kódolatlanul lesz elérhető az összes MinDig TV felhasználó számára. A fenti bővítéssel a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások kínálatában 58 televíziócsatorna lesz elérhető.

A Vintage TV teljes élő műsora 2015. december 4-től a több mint egymillió letöltéssel rendelkező, ingyenes MinDig TV Applikációban is folyamatosan elérhető lesz.

A Vintage Entertainment média több mint 5 éve indította el a Vintage TV sugárzását Nagy-Britanniában. Rövid idő alatt a zeneimádók legkedveltebb csatornájává vált. Manapság több mint 10 millió néző választja minden hónapban a Vintage TV-t Angliában. A Vintage TV magyar kiadása műfajtól függetlenül minőségi zenéket sugároz a 60-as évektől napjainkig. A csatornán nemcsak a brit zeneipar ikonjaival találkozhatunk, mindennapos szereplők lesznek magyar kedvenceink, úgy ahogy máshol még nem láthattuk őket.

A Vintage TV csatorna a B jelű, országos lefedettségű multiplexen fogható a 11. programhelyen, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu/lefedettseg oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a Vintage TV csatornát a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.

Szólj hozzá!

Címkék: MinDig TV Extra MinDig TV MinDig TV Applikáció Vintage TV

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr78139956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása