HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A boldogság sosem jár egyedül

2013.12.31. 09:55 MinDigTV


M1: január 1. szerda, 20:10

James Huth filmrendező és forgatókönyvíró – nevének angolos hangzása ellenére – francia. Nevéhez az elmúlt években több nagysikerű szórakoztató film kötődik (Szörfördög, Luky Luke).


A boldogság sosem jár egyedül című filmje is habkönnyű szórakozást ígér, két, egymáshoz (látszólag) egyáltalán nem illő fiatal szerelmét meséli el. Sacha-t három dolog élteti: a barátai, a zongorája és a bulizás. Éjszakánként egy jazz klubban játszik, az estéket pedig szemrevaló nőkkel zárja agglegénylakásában. Charlotte-nak három gyermeke van, egy jól menő munkája, no meg két exférje. Életébe már csak a szerelem nem fér bele. Sacha és Charlotte annyira különböznek egymástól, hogy megismerkedniük sem volna szabad, ám a sors máshogy egyengeti útjukat. Amikor Charlotte egy esős délutánon belebotlik Sacha-ba, azonnal megváltozik az életük. Találkozásuk szerelem első látásra. De vajon van-e hely gyerekek számára is a szerelemben?

James Huth filmjének két főszereplője Gad Elmaleh és az 1980-as Házibuli c. filmben teenagerként feltűnt gyönyörű Sophie Marceau.

M1: január 1. szerda, 20:10

    rendező: James Huth
    forgatókönyvíró: James Huth, Sonja Shillito
    operatőr: Stéphane Le Parc
    producer: Richard Grandpierre
    vágó: Joëlle Hache

    szereplők:
    Sophie Marceau (Charlotte)
    Gad Elmaleh (Sacha)
    Maurice Barthélémy (Laurent)
    François Berléand (Alain Posche)
    Michaël Abiteboul (Lionel)
    Julie-Anne Roth (Chris)
    Macha Méril (Mme Keller)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték romantikus Sophie Marceau A boldogság sosem jár egyedül

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr195718532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása