HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ezt nézze karácsonykor

2015.12.22. 09:57 MinDigTV


Karácsonykor mindig kedves filmeket láthatunk, ez idén sem lesz másképp. Összegyűjtöttük a kedvenceinket.

A filmtörténet katasztrófája, hogy nem készült Piedonéval – alias Bud Spencer – karácsonyos film, de sebaj, mert itt van nekünk a Reszkessetek, betörők! széria, amely ma már jobban hozzátartozik a magyar ünnepi időszakhoz, mint a bejgli vagy a halászlé. Aki még nem látta –ha akad ilyen ember az olvasók között, tegye fel a kezét–, vagy szeretné az idei évben is megnézni, az RTL Klub műsorában találhatja meg (december 24-én, 20 óra 25 perces kezdéssel az első részt, majd 25-én és 26-án a folytatást).

kevin.jpgA Reszkessetek, betörők! 25 évvel ezelőtt debütált a mozikban. 12 hétig uralta a mozikat ekkor.

A TV2 műsorában december 24-én, kora délután – 14 óra 55 perces kezdéssel – egy nagy klasszikus, a Sztárom a párom látható. Ezt a filmet bármikor meg lehet nézni, de valóban a karácsonyi ünnepi hangulathoz illik a legjobban. Kedves történet, nagyszerű szereplőkkel, lehet rajta sokat nevetni és egy kicsit könnyezni is. Szintén 24-én kora délután – 16 óra 10 perces kezdéssel – tűzi műsorára a Duna Televízió a Sissi, a magyarok királynéja című filmet. Főszerepben Romy Schneider, aki hihetetlen bájjal formálja meg Erzsébet királyné karakterét. A korabeli leírások alapján pont ilyennek képzelhetjük el Sissit. A most kódolatlan M3 műsorán karácsonyeste a Fekete gyémántok című magyar film első része látható -21 óra 5 perces kezdéssel-, Huszti Péter főszereplésével és megannyi nagyszerű színész részvételével (a második részt a következő este vetíti az M3, 20 óra 55 perctől). December 25.-én sem maradunk Reszkessetek betörök nélkül –az RTL Klub a második részt vetíti 20 óra 40 perctől, utána pedig a nagyszerű Tűzszekerek kerül adásba-, míg a TV2-ön az egyik legzseniálisabb rajzfilmsorozat, a Jégkorszak 4. része ülteti a családokat a képernyő elé 18 óra 40-től. December 26.-án, talán már sejtik, jön a Reszkessetek betörök 3. része az RTL Klubbon, este 20 óra 20 perces kezdéssel. A M3-on egy operafilm, a Bohémélet tekinthető meg (21 óra 15 perctől), melynek érdekességét az adja, hogy az énekesek mellett színészek is szerepelnek benne (például Nagy-Kálózi Eszter).

Szóval lesz miből válogatni karácsonykor is. Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánunk!

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony Bohémélet Sissi MinDig TV Tűzszekerek Reszkessetek betörők!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr578191226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása