HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Megtört szívek - Új török sikersorozat érkezik a TV2-re

2016.02.08. 13:59 MinDigTV


A TV2 délutáni műsorkínálatában mutatkozik be február 15-én a Megtört szívek című török telenovella. Az új sorozat minden hétköznap, 16 óra 55 perces kezdéssel lesz látható.

megtort_szivek.jpg
A török sorozatok népszerűsége világszerte magas, hazánkban is sok rajongójuk van. Nekik is szól, de új nézőket is szeretne megnyerni és a televízió elé ültetni a TV2 a Megtört szívekkel, mely történetének középpontjában két család élete áll. Két asszony ugyanabban a kórházban szüli meg gyermekét. Az egyikük -Gülseren- szerény anyagi körülmények között él, míg Dilara egy gazdag család leszármazottja. Az azonos vezetéknevet viselő gyermekeket összecserélik a kórházban és erre csak tizenöt év múltán derül fény. A gyermekcsere és a két család eltérő anyagi helyzete mindenkiből más reakciót vált ki, melyből bőven lesz bonyodalom. Az új sorozat eseményei három fő helyszínen játszódnak -és még tizennégy díszletet is felépítettek a forgatásokhoz-, továbbá természetesen külsős jelenetek is gyakran vannak. A legnevesebb török színészekkel forgatott telenovella első évada hazájában egyből nagyon nagy siker lett.

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat TV2 MinDig TV Megtört szívek

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr268370520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása