HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Továbbállók

2013.12.18. 11:01 MinDigTV


Duna Tv: december 18., szerda, 22:05

A 2009-ben készült amerikai filmet Sam Mendes (Amerikai szépség; A szabadság útja; Skyfall) rendezte. A főszereplő pár szerepét John Krasinski és Maya Rudolph alakítják.


Veronica és Burt harmincas éveik elején járnak, és bármilyen boldogan élnek is együtt, mindennapos gondjaik mellett nehéz a boldog jövőjüket is építgetni. Mindez azonban sürgető feladattá válik, amikor megtudják, hogy kisbabát várnak. Amikor hathónapos terhesen meglátogatják egyetlen közel lakó hozzátartozóikat, Burt szüleit, legnagyobb döbbenetükre azok közlik, hogy még a szülés előtt elköltöznek Belgiumba két évre, tehát rájuk nem lehet majd számítani. A szülők önzését látva a fiatalok úgy döntenek, útra kelnek. Keresztül-kasul átszelik az amerikai kontinenst, felkeresve ismerőseiket és rokonaikat, akiknek már vannak gyerekeik, hogy lássák, hogyan és kinek a közelében tudják elképzelni az életüket családként.

A 2009-ben készült amerikai filmet – amely mesterien egyensúlyoz a komédia és a dráma határán, és bölcs humorral mutat görbe tükröt korunk átlagemberének – Sam Mendes (Amerikai szépség; A szabadság útja; Skyfall) rendezte. A főszereplő pár szerepét John Krasinski és Maya Rudolph alakítják.

Duna Tv: december 18., szerda, 22:05

A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott.

rendező: Sam Mendes
forgatókönyvíró: Dave Eggers, Vendela Vida
zeneszerző: Alex Murdoch
operatőr: Ellen Kuras
producer: Sam Mendes, Peter Saraf, Edward Saxon, Marc Turtletaub
vágó: Sarah Flack

szereplők:
John Krasinski (Burt Farlander)
Maya Rudolph (Verona De Tessant)
Catherine O'Hara (Gloria Farlander)
Carmen Ejogo (Grace De Tessant)
Jeff Daniels (Jerry Farlander)
Allison Janney (Lily)
Jim Gaffigan (Lowell)
Samantha Pryor (Ashley)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Duna TV Sam Mendes MinDig TV Továbbállók

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr595697690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása