HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


On the Spot - Keresztre feszítés

2013.11.06. 14:12 MinDigTV


On The Spot - a helyszín a Fülöp-szigetek, húsvét idején. Történet félelemről, fájdalomról, hitről és hangokról. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 november 6. szerda, 21:20

Több mint kétezer évvel ezelőtt feszítették keresztre Jézus Krisztust Jeruzsálemben. Ma Délkelet-Ázsiában két ember, egy férfi és egy nő át akarja élni, hogy mi történt azon a bizonyos kereszten. A Spektrum két digitális riportere, Cseke Eszter és S. Takács András elkíséri őket.


On The Spot - a helyszín a Fülöp-szigetek, húsvét idején. Egy ország több mint 7000 szigettel, amely egykor spanyol gyarmat volt, ma Ázsia legnagyobb katolikus országa, közel 100 millió emberrel, 20 működő vulkánnal és egy Európából felfoghatatlannak tűnő szokással. Történet félelemről, fájdalomról, hitről és hangokról.

M1 - november 6. szerda, 21:20


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Fülöp-szigetek M1 MinDig TV On the Spot Keresztre feszítés

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr915618067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása