HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Americano

2012.03.26. 09:35 MinDigTV


Spanyolország, nyár, fiesta, bikák, forró hangulat. Néhány amerikai fiatal keresi Európában a felhőtlen szórakozást, a szerelmet, önmagát és a híres amerikai író, Hemingway nyomát - m1 március 29. csütörtök, 23:00


Spanyolország, nyár, fiesta, bikák, forró hangulat. Néhány amerikai fiatal keresi Európában a felhőtlen szórakozást, a szerelmet, önmagát és a híres amerikai író, Hemingway nyomát.


Mindnyájan különbözőképpen viszonyulnak a számukra ismeretlen ország szokásaihoz. A főszereplő, Chris, író szeretne lenni, és mint példaképe, Hemingway, általa megélt élményekről, férfias kalandokról szeretne írni. A bikaviadalok, fiesták, és a nagy lerészegedések hazájában a sors útjába sodorja Adelát a szabad szájú spanyol amazont, aki nemcsak a mediterrán kultúra lelkes és értő híve, hanem temperamentumával, vadságával, életigenlésével a legelképesztőbb kalandokba viszi bele a fiút. Miközben Christ Amerikában új állás várja, az újonnan szerzett élmények hatására már nem is olyan biztos abban, hogy vissza akar-e térni előző életéhez. A fiú a kötelezettségek és újonnan támadt érzései közt őrlődik, és az önismeret magasabb szintjére jutva kell eldöntenie, hogy mit is vár az élettől igazán.


Az elsőfilmes Kevin Noland a lélek rejtelmeibe vivő nem mindennapi utazásában olyan színészek viszik a prímet, mint a Dawson és a haverok című nagysikerű sorozatból megismert Joshua Jackson, vagy az epizódszerepben feltűnő, kétszer Oscar-díjra jelölt, utánozhatatlan karakterszínész, Dennis Hopper.

m1 - március 29. csütörtök, 23:00
 
rendező: Kevin Noland
forgatókönyvíró: Kevin Noland
zeneszerző: Sebastian Arocha-Morton, Peter Golub
operatőr: Rob Webb
producer: Ruthanna Hopper, Clark McCutchen, Kelly J. Noland, Kevin Noland, Maricel Pagulayan, Mark Edward Roberts, Nick Satriano
vágó: Kevin Krasny

szereplő(k):
Joshua Jackson (Chris McKinley)
Leonor Varela (Adela)
Timm Sharp (Ryan)
Ruthanna Hopper (Michelle)
Dennis Hopper (Riccardo)
Anna Bocci
Ashley Eisenhauer
Martin Klebba


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

Szólj hozzá!

Címkék: film m1 csatorna americano mindig tv mtv mozi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr634339869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása