HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Színésznők bálja

2014.08.26. 16:56 MinDigTV


Duna - augusztus 26., kedd, 23:15

Az igazi csemegének számító francia játékfilm egy dokumentumfilm forgatásról szól. A rendezőnő személyes hangú filmben vall arról, hogy milyen színésznek, rendezőnek és főleg nőnek lenni abban a közegben, amiben ő él és alkot.

Színésznők bálja

E vallomáshoz barátnőit, a mai francia filmművészet legismertebb színésznőit hívta meg. Charlotte Ramplingtől és Jeanne Balibartól kezdve Julie Depardieu-ig, Karin Viard-ig vagy Romane Bohringerig változatos variációkban vonulnak fel a színész-lét alapdrámái: karrier kontra család, öregedés, szakmai féltékenység, gyerekvállalás, művészet kontra szórakozás, hiúság, magány. Az "interjúalanyok" sztár allűrjeiket ledobva sírnak és nevetnek, cigiznek és ráncosodnak előttünk. Fikciót látunk, de érezzük, hogy egészen közel vagyunk a valósághoz, a színésznők önmagukat alakítják. Tanúi vagyunk küzdelmüknek a könyörtelen filmiparral és saját hatalmas egójukkal - esendő, zilált, de mindenképpen izgalmas és szeretnivaló lényük közvetítésében.

Színésznők bálja - Duna - augusztus 26., kedd, 23:15

rendező: Maiwenn Le Besco
forgatókönyvíró: Maiwenn Le Besco
zeneszerző: Gabriel Yared
operatőr: Pierre Aim
vágó: Laure Gardette

szereplők:
Jeanne Balibar
Julie Depardieu
Romane Bohringer
Mélanie Doutey
Marina Fois
Estelle Lefébure


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték Duna TV MinDig TV Színésznők bálja

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr16637939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása