HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A kicsi kocsi újra száguld

2014.08.14. 15:04 MinDigTV


M1 – 2014. augusztus 14. 20:20

A Disney több folytatást megélt szórakoztató családi vígjátéka, melynek főszereplője Herbie, az önállóan gondolkodó és cselekvő Volkswagen Bogár.

Az öntudatos kisautó kalandjait 1969-ben vitték először vászonra, és rögtön óriási sikert aratott. A rekord nézőszámot hozó A kicsi kocsi kalandjait (Love Bug) hat év múlva követte A kicsi kocsi újra száguld (Herbie rides again), mely ugyancsak a Gordon Buford által kitalált csodaautó történeteit eleveníti fel. Herbie ezúttal Jackson néni (eredeti változatban Mrs. Steinmetz) segítségére lesz, akinek öreg, férje után örökölt tűzoltó házát szemelte ki lebontásra a gonosz és törtető építési vállalkozó, Alonzo Hawk, hogy helyébe újabb dicsőséges üvegpalotát építsen. Mikor ügyvédei sorra buknak meg az öreg hölggyel folytatott tárgyalásokban, Hawk kedves és nagybátyja üzelmeiről mit sem tudó unokaöccsét, a szintén ügyvéd Willoughby Whitfieldet bízza meg az üggyel. A fiatal férfi azonban részben Herbie beavatkozására, részben a bájos légikisasszony Nicole hatására átall a másik oldalra, és gonosz nagybátyja ellen fordul.

A rendező és a forgatókönyvíró az első részt is közösen jegyző Robert Stevenson és Bill Walsh, Hawk szerepében a párossal korábban is együtt dolgozó, élete folyamán közel 300 szerepet játszó neves karakterszínész Keenan Wynn, főszerepben (Jackson nagyi) pedig a 80 éves hollywoodi karrierrel büszkélkedő, 2 Oscar-díjat nyert színésznő, Helen Heyes látható.

A film másfél óra felhőtlen szórakozást és kikapcsolódást nyújt az egész családnak korra és nemre való tekintet nélkül.

A kicsi kocsi újra száguld – M1 – 2014. augusztus 14. 20:20

rendező: Robert Stevenson
író: Gordon Buford
forgatókönyvíró: Bill Walsh
operatőr: Frank V. Phillips
zene: George Bruns
vágó: Cotton Warburton

szereplők:
Helen Hayes (Mrs. Steinmetz)
Ken Berry (Willoughby Whitfield)
Stefanie Powers (Nicole)
Keenan Wynn (Alonzo Hawk)
Raymond Bailey (Ügyvéd)
Ivor Barry (Sofőr)
John McIntire (Mr. Judson)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték M1 MinDig TV A kicsi kocsi újra száguld

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr836603855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása