HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


BrandMania a genfi autócsodákról

2014.03.27. 16:59 MinDigTV

A BrandMania 2013 után idén ismét visszatért a Genfi autószalonra. Olyan nagy márkákkal készítettünk interjúkat, mint az európai piacra belépő Cadillac, a BMW vagy éppen az Opel.

A Cadillac nagyon komoly tervekkel lép be az európai piacra. Ezekről Viyal Iyer, a Cadillac and Chevrolet kommunikációs igazgatója beszélt stábunknak. Szólt arról is, hol akarják elsőként megvetni lábukat, és hogyan néz ki a 10 éves növekedési stratégiájuk.

A BMW részéről többek között megszólal Paloma Schimdt-Braekling, a BMW4 Coupé menedzsere, aki mesél arról is, hogy  amikor egy új autót a piacra dobnak, mindig az adott országtól függ, hogy milyen kommunikációs csatornákat használnak a bevezetéshez és Németország mellett mennyire fontos a kínai és az amerikai piac.

A világ egyik legpatinásabb autóshow-jának tekintett szalonon összesen mintegy 900 autót állítottak ki a nagy brandek, ezeket több mint 700 ezer látogató tekintette meg, és mintegy 10 000 újságíró tudósított az eseményről.

BrandMania az RTL Klub műsorán, Istenes Bence műsorvezetésével, ma este 0:05-től.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: RTL Klub MinDig TV Istenes Bence Genfi autószalon BrandMania

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr285881512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása