HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Cserbenhagyás

2013.12.06. 16:10 MinDigTV


A megrázó film főszereplői: Joaquin Phoenix, Mark Ruffalo, Jennifer Connelly és Mira Sorvino. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 december 6. péntek, 23:10


Terry George (Hotel Ruanda; Őt is anya szülte) megrázó filmjének főbb szerepeiben kiváló színészeket láthatunk, mint Joaquin Phoenix, Mark Ruffalo, Jennifer Connelly és Mira Sorvino.

A történet szerint Dwight Arno elvált ügyvéd, aki ritkán láthatja a kisfiát. Egy közösen töltött nap után hazafelé tartanak, amikor terepjárójuk elüt egy kisfiút. Dwight attól félve, hogy az eset miatt elveszíti láthatási jogát, továbbhajt. Egy családtag, különösen egy kisgyermek elvesztése kitörölhetetlen nyomot hagy az ember lelkében. Fel lehet-e valaha dolgozni ezt a veszteséget és hogyan? Az áldozat édesapja, Ethan Lerner úgy érzi, a rendőrség nem tesz meg mindent a tettes kézre kerítéséért, ezért magánnyomozásba kezd. Dwight eközben igyekszik eltüntetni a bűnösségét bizonyító nyomokat, de lelkiismerete nem hagyja nyugodni… Bűn és bűnhődés, bosszúvágy és megbocsátás egyaránt jelen van a mélyen elgondolkodtató alkotásban, melyet a lenyűgöző színészi alakítás tesz még drámaibbá.

Cserbenhagyás – M1 – december 6. 23:10

rendező: Terry George
író: John Burnham Schwartz
forgatókönyvíró: Terry George, John Burnham Schwartz
zeneszerző: Mark Isham
operatőr: John Lindley
producer: A. Kitman Ho
vágó: Naomi Geraghty

szereplők:
Joaquin Phoenix (Ethan Learner)
Mark Ruffalo (Dwight Arno)
Jennifer Connelly (Grace Learner)
Mira Sorvino (Ruth Wheldon)
Elle Fanning (Emma Learner)
Samuel Ryan Finn (Cello Player)
Eddie Alderson (Lucas Arno)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film M1 MinDig TV Joaquin Phoenix Cserbenhagyás Mira Sorvino

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr935678799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása