HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


MinDig TV Applikáció - iOS, Android, Windows Phone 7, Windows Phone 8 okostelefonokra

2013.10.24. 14:23 MinDigTV


Ingyenesen letölthető applikáció. Élőben nézhető ingyenes TV műsorok - M1, M2, DunaTV, Duna World, euronews 4 nyelven, hatoscsatorna – és hallgatható rádió csatornák – Kossuth, Petőfi, Bartók. Kiváló képminőség.

Eredeti nyelv választási lehetőség. A MinDig TV és a MinDig TV Extra csatornák – összesen 31 TV és 3 rádió csatorna – 7 napos műsorújságja. Emlékeztető és kereső funkció. Geoblocking.

Az applikációval a célunk az volt, hogy integráljuk mindazokat a legkorszerűbb technikai megoldásokat az alkalmazásban, amelyek könnyűvé és egyszerűvé teszik a mobil médiafogyasztást a felhasználók széles köre számára előfizetési díj nélkül.

A 2013 májusában publikált ingyenes applikációt október elejéig 280 ezren töltötték le mobil eszközökre. Az applikáció elérhető iOS, Android, Windows Phone 7, Windows Phone 8 okostelefonokra, tabletekre illetve Windows 8 készülékekre.


A közszolgálati TV és rádió csatornák, a hatoscsatorna, valamint az euronews adása 4 választható nyelven, élőben is követhető ingyenes hozzáféréssel. A közszolgálati TV csatornáknál mód van az eredeti nyelv választására. Akár HD felbontású adaptív streaming. 7 napos műsorújság beépített IMDb-vel. Az emlékeztetővel a műsor indulásáról értesítés kérhető a telefonra. Keresési funkció programokra és program típusokra. Facebook megosztás.

A MinDig TV applikációt az Antenna Hungária Zrt. megbízásából az Appsters Kft. fejlesztette.

Likeoddal szavazz erre az Appra, hogy megnyerhesse a Sanoma közönségdíjat! >>


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: okostelefon Android iOS MinDig TV Applikáció

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr305597293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása