HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A törvény gyilkosa (Robert De Niro, Al Pacino)

2013.07.05. 11:15 MinDigTV


Robert De Niro és Al Pacino újra együtt egy filmben. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 július 7. vasárnap, 21:45


David Fisk nyomozó, alias Török (Robert De Niro) videóra mondja vallomását, miszerint ő az a sorozatgyilkos, aki kizárólag el nem ítélt bűnözőket ölt és áldozatai mellett kis kártyákra írt versikéket hagyott.

A Török társa csaknem harminc éve Tom Cowan (Al Pacino), akivel együtt nyomoznak a verselő gyilkos után is. A néző számára a legfőbb rejtély: hogyan jutott el hősünk a törvény nevében elkövetett gyilkosságoktól a videokamerába mondott vallomásig?

A 2008-ban készült A törvény gyilkosa a Szemtől szemben mellett az egyetlen film, amiben korosztályának két színészóriása, Robert De Niro és Al Pacino együtt játszanak (harmadik közös filmjükben, a Keresztapa II.-ben nem volt közös jelenetük). Jon Avnet rendező (88 perc; A hírek szerelmesei) zsarukrimijének további szerepeiben John Leguizamót, Curtis „50 Cent” Jacksont és Carla Guginót láthatjuk.

M1 - július 7. vasárnap, 21:45

rendező: Jon Avnet
forgatókönyvíró: Russell Gewirtz
zeneszerző: Ed Shearmur
operatőr: Denis Lenoir
producer: Jon Avnet, Rob Cowan, Boaz Davidson
vágó: Paul Hirsch

szereplők:
Robert De Niro (Turk)
Al Pacino (Rooster)
50 Cent (Spider (Curtis Jackson))
Donnie Wahlberg (Ted Riley)
Frank John Hughes (Charles Randall)
John Leguizamo (Simon Perez)
Carla Gugino (Karen Corelli)
Brian Dennehy (Hingis)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: krimi Al Pacino M1 Robert De Niro A törvény gyilkosa

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr385392189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása