HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Fábry

2013.06.05. 09:00 MinDigTV


A következő adásban Kulka János, Szabó Melinda, Lackfi János, Hanga Zoltán és a Pély Barna Trió lesznek Fábry Sándor vendégei. A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott. M1 június 6. csütörtök, 20:15

Túl minden vizsgán - Kulka János
Lehet-e ma pusztán a műről beszélni, vagy a mindennapok konfliktusai már annyira beleásták magukat az idegpályáinkba, hogy akarva-akaratlanul is meghatározzák a szempontrendszerünket? Lehet-e és kell-e a meghatározó széljárások spinakkereként reagálni a világra, vagy hajózhatónak érezzük-e azokat a vizeket is, amelyek nem a hallgató mély vagy a fecsegő felszín miatt fodrozódnak?


Nem tud második lenni - Szabó Melinda
A jó idő és a strandszezon közeledtével cunamiszerűen dőlnek ránk a fitnesszel kapcsolatos információk, a tükör szigorú őszinteségét tapasztalva pedig sokan döntenek úgy, hogy most már tényleg ideje az életmód-váltásnak, ezért elkezdenek sportolni, vagy esetleg elindulnak a passzív mazochizmus útján, és édességmegvonással próbálnak megszabadulni néhány kilótól.

Közköltészet és nyelvdöngölés - Lackfi János
Mai jó hírünk, hogy mindenki tud verset írni. Tényleg, nyugodtan próbálja ki Ön is, menni fog, és vers lesz belőle. A teljesség kedvéért azt persze hozzá kell tenni, hogy nem mindenki egyformán tehetséges, egy bizonyos szintre azonban - kellő gyakorlással - bárki el tud jutni. Legalábbis ezt hirdeti Lackfi János, márpedig ha valakinek, akkor neki igazán hihetünk, hiszen kreatívírás-kurzusaival egyfolytában járja az országot, sőt a kapolcsi völgyfesztiválon is mindent elkövet azért, hogy átadja az írás fortélyait az érdeklődőknek.

Nyali, Olga, Kainda, a selyemtyúk és még sokan - Hanga Zoltán
Tényleg megpróbálnánk leírni, de úgysem fog menni… Mert az úgy van, hogy Szöcske a selyemtyúk haverja, de közben meg úgy néz ki, mintha egy nyúl, egy kenguru és egy őzike túlbulizta volna magát az őserdőben. Na és Nyali? Szintén dél-amerikai, és faroksodró. Ez nem könnyíti meg az életét, viszont fejjel lefelé lógva kajál, bármikor, bármeddig.

Nem kell Supermannek lenni… - Pély Barna Trió
… bőven elég, ha a klasszikus rockhangzást lendülettel, blues-os harmóniákkal és egyéniséggel kombinálja egy kiváló zenészekből álló csapat.

M1 június 6. csütörtök, 20:15


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Fábry Kulka János Lackfi János Hanga Zoltán Szabó Melinda

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr175344922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása