HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A dunai hajós

2013.03.03. 17:43 MinDigTV


Magyar Tévéfilm, 1. rész, 20:00 | Duna TV

Borus úr, alias Ladko megnyeri a szigmaringeni horgászversenyt. A győzelmet arra használja fel, hogy a bolgár hazafiaknak gyűjtött pénzt és fegyvereket megszerezze függetlenségi harcukhoz.


A Duna Regensburgnál, 1876


Ezért fogadásból vállalja, hogy végigevez a Dunán a Fekete-tengerig úgy, hogy csak azon él meg útközben, amit a horgászással szerez. Az Osztrák-Magyar Monarchia rendőre, Jäger úr mellészegődik, mert gyanús neki Ladko, s nem is alaptalanul.

Rendező:  Markos Miklós
Forgatókönyvíró:  Markos Miklós
Operatőr:  Lakatos Iván

Szereplők:  Agárdy Gábor (Karl Jäger / Dragos Károly), Blaskó Péter, Bujtor István (Ivan Striga), Gyenge Árpád, Horváth Sándor (Dimitriev), Kállai Ferenc (Róna Lázár), Koltai Róbert (Petyka), Koncz Gábor (Borús Demeter / Szergej Ladko), Kovács János, Kovács Károly, Kutas József, Latinovits Zoltán (Borisz), Madaras József (Titscha), Melis Gábor, Menszátor Magdolna (Natasa Ladko)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: tévéfilm Duna TV Koncz Gábor A dunai hajós Bujtor istván

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr785114855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása