HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Újra képernyőn a Magyarország, szeretlek!

2012.09.23. 18:03 MinDigTV


Olimpikonok és sportkommentátorok csatájával tér vissza a képernyőre a Magyarország, szeretlek! M1, szeptember 23, 20.15.


 Olimpikonok és sportkommentátorok csatájával tér vissza a képernyőre vasárnap este 20.15-től a Magyarország, szeretlek!, az M1 népszerű vetélkedője. Kovács Katalin, Kökény Roland és Szilágyi Áron ellen Petrovics-Mérei Andrea, Gundel Takács Gábor és Knézy Jenő száll ringbe az első adásban. A műsor állandó show-zenekara, a Gitano Live csapata pedig Tóth Verát fogadja sztárfellépőként.

Az olimpiára készülve köszönt el utolsó júniusi adásában, és friss olimpiai bajnokokkal tér vissza a képernyőre szeptember 23-án, vasárnap 20.15-kor a Magyarország, szeretlek!, az M1 szórakoztató vetélkedője. Jakupcsek Gabriella csapatában, a piros oldalon az M1 sportriporterei, Petrovics-Mérei Andrea, Gundel Takács Gábor és Knézy Jenő készülnek arra, hogy ezúttal a saját sikereiket kommentálják, és kivételesen a sportikonok ellen szurkoljanak. A zöld oldalon, Csiszár Jenő csapatában ugyanis csupa olyan sportoló készül túlszárnyalni a riportereket, aki megjárta a dobogó tetejét a londoni nyári olimpián.

 A világ legeredményesebb női kajakozója, az Athénból, Pekingből és Londonból is arannyal hazatérő Kovács Katalin mellett Kökény Roland, a világ- és Európa-bajnoki helyezések után az idei olimpián is aranyat szerző kajakozó erősíti Jenő csapatát. Ráadásként érkezik a zöld oldalra Szilágyi Áron kardvívó, aki Gerevich Aladár méltó utódjaként 22 évesen szerezte meg a nyáron az első, és remélhetőleg nem az utolsó olimpiai bajnoki címét.

Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő a Balatoni nyár békésebb hetei után most újra ellenfelekként vezetik a vetélkedő csapatait. A műsorvezető, Szente Vajk pedig, immár bekötött fejjel, de egy cseppet sem megkomolyodva igyekszik majd kordában tartani a játék menetét, a játékos hírességeket, és nem utolsósorban a folyton civódó csapatkapitányokat. A vetélkedő szabályai nem változtak tavasz óta, a csapatoknak ugyanúgy Magyarországhoz és közös élményeinkhez kapcsolódó vicces, meglepő és elgondolkodtató feladatokat kell megoldaniuk.

A játék fordulói között játszó Gitano Live együttes azonban ősztől adásonként más-más sztárfellépőt lát vendégül, hogy közösen adják elő a felismerendő dalokat. Az első adásban így Tóth Vera szórakoztatja majd a hírességeket, a későbbi hetekben pedig Völgyesi Gabriella, Pély Barna és Dolhai Attila vendégszereplésére számíthatunk, ahogy a versengő hírességek között is találunk még az elkövetkező hetekben sportriportert és sportolót, népszerű magyar színészeket, színésznőket és táncművészt, sőt az M1 új hangjait is.



 A vetélkedő visszatérésével az Egyszer volt, hol nem volt című filmsorozat vetítési időpontja is változik vasárnaptól. A mesék csodálatos világába, a jó és a gonosz örök küzdelmébe ezentúl 21.30-tól kapcsolódhatnak be a nézők. Harsány és izgalmas, meglepő és szórakoztató, ez a Magyarország, szeretlek! – szeptember 23-a vasárnaptól újra az M1 műsorán.

További információk: www.mtv.hu/magyarorszagszeretlek
E-mail: magyarorszagszeretlek@mtva.hu
Közösség: http://on.fb.me/Vk71bA
Videoajánló: http://youtu.be/8-c_UuPFkNA

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat m1 mindig tv Magyarország szeretlek!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr824797947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása