HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Nosztalgiázzunk az M3-mal

2015.12.18. 15:09 MinDigTV


Az ünnepi időszak meghitt pillanatai mindenkiben felidézik a régebbi korok kellemes emlékeit, hangulatát. Sokunk gyermekkorának vagy ifjú éveinek meghatározó emlékei azok a műsorok és sorozatok, amelyeket az M3 műsorán nézhetnek meg. Kár is lenne tagadni, szerettük (szeretjük) ezeket a „magyar klasszikusokat”, úgy vagyunk vele, mint A tanú című film főszereplője a feledhetetlen citromos jelenetben: szeretjük, mert a miénk.

A műsorvezetők pedig családtagnak számítottak mindenkinél, és most újra látva őket csodálkozhatunk rá, hogy milyen fiatalok voltak, hogyan öltözködtek és bizony egyszerre megható és megdöbbentő is, hogy az akkori poénok mennyire nem évültek el, mennyire aktuálisak tudnak lenni még napjainkban is.

Az M3 gazdag műsorkínálatában mindenki találhat számára kedves műsort és szereplőt. A nagy kínálatból éppen csak párat emelnénk ki. Kinek nem húzódik mosolyra szája, ha meghallja a Szeszélyes évszakok nevét és felidézi magában az unikális Antal Imre monológjait? Tibi bácsi pöttyös labdáit és lehetetlen kívánságokat teljesítő műsorát pedig szerintem még a fiatalabb nemzedék is ismeri. Igazi kordokumentum a Juhász Előd nevével fémjelzett Zenebutik-Zenehíd is, mely annak idején a külföldi zenei klipek éppen ébredező kultúrájába engedett egy-egy bepillantást a magyar nézőknek. Főtér, Unokáink sem fogják látni és még hosszasan sorolhatnánk a tartalmas műsorokat az M3 kínálatából, de inkább azt javasoljuk, hogy válasszanak maguknak kedvük szerint!

Aki abban a korban élt, annak kellemes élmény lesz felidézni a régi emlékeket, a fiatalabbaknak meg azért érdemes felfedezni ennek a korszaknak a műsorait, hogy jobban megértsék szüleik, nagyszüleik nosztalgikus megszólalásait. Most bárki nézheti a csatornát, hiszen az egészen január 4-ig kódolatlan a MinDig TV-n, és az ingyenes MinDig TV Applikációval is élőben nézhető.

És akkor egy kis képes kedvcsináló a kínálatból:

image001_1.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: kódolatlan M3 MinDig-TV Szeszélyes évszakok Antal Imre

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr958182252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása