HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Nyárösszegzés – ez történt a MinDig TV háza táján

2015.08.26. 15:33 MinDigTV

A nyár –  ahogyan lenni szokott – elmúlt. No de hogyan? 2015 nyarán kaptunk eleget meleget és esőt is eleget!  Sőt... De ami minket illett – már így a TV előttiek csoportját, volt pár hasznos és kellemes meglepetés ezen a nyáron is.  Vegyük sorba miről is adtunk hír itt a blog világszínpadát rengető deszkákon.

nyarosszegzes_01.jpg

Kezdődött a kódolatlan nyár a MinDig  TV-n azzal hogy a Discovery idén ünnepli harmincadik születésnapját, és ezért nem ő, hanem mi kaptunk ajándékot!  Így a nyár első felében a MinDig TV-t néző közel 800 ezer háztartás kódolatlanul érhette el a Discovery Networks három csatornáját. Kezdtünk a Discovery Channellel (az egyik személyes kedvenc!), majd egyszer csak újabb hír érkezett, és házhoz jöttek a tudomány csodái. Biztosan emlékeznek, hogy a Discovery Science a világ egyetlen olyan csatornája, ami csak és kizárólag a tudományos élet eredményeivel és vívmányaival foglalkozik, és hogy együtt kezdtünk el  visszaszámolni Aszteroida Napig. A jeles napon a MinDig TV Applikációban is élőben nézhettük a tudományos csatornát, ahogyan a többi kódolatlan időszak alatt is lehetőségünk nyílt egy-egy napig mobilról is követni a változatos műsorokat.

Jaj majd elfeledtem, hogy – bár május nem nyár, no de már majdnem az – már az  történelmet kedvelők is ingyen nézhették a Viasat History műsorát. A csatorna sorozatainak különböző látványos részei naponta akár többször is segítettek megismerni azokat a helyszíneket is - melyek kedvelt utazási célpontjaink is, és ahol világtörténelem egyik-másik jeles esemény zajlott. Ekkor még éppen csak terveztük a nyári programjainkat.

Na de hol is folytassam? Nehogy valami fontosat kihagyjak...

Már majdnem elfogyott a háztatásokban a naptej, mikor  jött a hír, hogy 2015. július 1-jén elindul az M4 Sport program tesztsugárzása a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós kínálatában. A csatorna HD-minőségben, az egész országban elérhető, ráadásul a MinDig TV Applikációval is élőben nézhető. Az M4 Sport csatornán olyan kiemelkedő nézettséggel bíró tartalmak lettek elérhetők, mint például a labdarúgó Bajnokok Ligája, a magyar NB1 mérkőzései vagy a Forma-1-es futamok élő közvetítései. Ugyanakkor a magyar érdekeltségű sportesemények – mind az öt látványsportág és a  további 16 kiemelt sportág – is folyamatosan jelen voltak és lesznek is a képernyőn.

nyarosszegzes_02.jpg

Éppen csak belekezdünk a szurkolásba, és tapsolásba  megfáradt  tenyerünket  fájlalni mikor újra kapcsolnunk kellett a távirányítón, hiszen (a kódolatlan nyárhoz hűen) egész júliusban  elérhető volt a TLC csatorna (nem csak hölgyeknek!) izgalmas műsora.

Ja, és ne feledkezzünk meg a MinDig TV Plusz bővült tartalomkínálatáról se, hiszen egyre többen MinDig TV-znek HbbTV képes készülékkel, ők nagyon örülhetnek az új zenecsatornáknak vagy az egyszerűnek kicsit sem mondható 2048 játéknak, érdemes újra olvasni az izgalmas tartalmakról szóló szösszenetünket.  Amire pedig  tuti, hogy mindenki emlékszik, hiszen majdnem tegnap volt  az Augusztus 20-ai színes programok a MinDig TV Applikációval, a szuper koncertek megkoronázták a nyarunkat.

És ha azt hinnénk, hogy vége a meglepetések sorozatának, lehet, hogy tévedünk. Mindenképpen legyünk résen, hiszen azt csicseregték a madarak, hogy újabb fordulatok várhatók...

nyarosszegzes_03.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr507735942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása