HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Mozizzunk otthon hétvégén!

2015.03.20. 08:10 MinDigTV


A MinDig TV csatornáin olyan teljesen ingyen nézhető hétvégi filmkínálat kerül adásba, ami egy egész család és minden generáció számára felhőtlen szórakozást nyújt. Így kedvenc fotelünkben, mások pattogatott kukorica fogyasztásának hangja nélkül tévézhetünk, és szórakozhatunk különböző csatornák játékfilmjein. Jobb, ha már most megfogadja, hogy nem fognak összeveszni a távirányítón!

Mi a következő filmeket nézzük a hétvégén.

1. Házibuli
Van egy mondás: igazi vígjátékot csak a franciák képesek készíteni. Ez mindenképpen igaz a  80-as évek egyik legismertebb filmsikerére, melyben Vic (Sophie Marceau) élete legelső házibulijára készül, pont úgy, ahogyan ez velünk is 13 éves korunkban történt. A váratlan és vicces kalandokban bővelkedő 110 perces film szombat délután 15 óra 50-kor a TV2-n biztosan sokak számára a legjobb délutáni programot jelenti.

hazibuli.jpgA kép forrása: linternaute.com  

2. James Bond: Aranyszem
Szombat este igen nehéz döntés, hogy melyik adóra kapcsoljunk. A Duna TV-n 21:45-kor veszi kezdetét az amerikai akciófilm, a James Bond: Aranyszem, ami nem teszi lehetővé a korai lefekvést. Emlékszünk? „Dzsémsz vagyok, Dzsémsz Bond”, mondja  a 007-es ügynök, aki ezúttal is megmenti a világot, és megakadályozza, hogy katasztrófát okozzon a legveszélyesebb orosz űrfegyver, az Aranyszem. Győz a jó, természetesen csinos hölgykoszorú övezi és (munkáját) segíti munkáját, (mint mindig) ahonnan természetesen nem hiányozhat Miss Moneypenny sem. A 95-ös amerikai brit akciófilm a 17. része a James Bond film epizódoknak, és bár kevesen tudják, Tina Turner hangja teszi még felejthetetlenebbé ezt a moviet. Bond mester magyar hangja Kautzky Armand, és ebben a történetben a főhőst Pierce Brosnan alakítja.

james_bond.jpgA kép forrása: reelz.com

3. Akvárium
Aki igazán elgondolkodtató filmre vágyik a hétvégén, annak sem kell jegyet váltania valamelyik művészmoziba. Elég ha szombat este 22:40-kor az M2/Petőfi TV-re kapcsol, itt adják ugyanis az Akváriumot, azt az angol drámát, amely  a brit külvárosi panelek világát mutatja be . Andrea Arnold (a Red Road rendezője, akit Darázs című rövidfilmjéért Oscar-díjban is részesítettek) igazi remekművet alkotott egy felnőtté váló kamaszlányról. London külvárosának kietlen munkásnegyedeiről, lepusztult lakótelepekről és kilátástalan jövőkről beszél a film, amely 2009-ben Cannes-ban és Edinburgh-ben is tarolt.

akvarium.jpgA kép forrása: sky.com

4.Jurassic Park
Bár szombaton is vetítik, mi inkább a vasárnapi ebéd előtti adást javasoljuk, ahol az egész család élvezheti újra vagy először a Jurassic Park című amerikai kalandfilm jeleneteit. Spielberg klasszikusáról mindenki tudja, hogy izgalmakban bővelkedő mozi, ami több jelentős elismerést és  Oscar-díjat is megkapott az 1993-as bemutatója óta. A vasárnapi húsleves előtt, még akár az ágyból is remek szórakozást nyújt a dinós film. Érdemes feljegyezni: március 21-én, szombaton 19:00-kor és 22-én, vasárnap 11:30-kor, a TV2-n!

jurassic_park.jpgA kép forrása: fireflycinemas.co.nz

5. Rocco és fivérei
Vasárnap este, amikor már a villamos is aluszik, érdemes  a Duna Televízióra kapcsolni, ahol 21 óra 45 perckor kezdődik a világhírű rendező, Visconti felejthetetlen filmje, a Rocco és fivérei. Ez a méltán híres olasz-francia filmdráma két ismert, akkor még fiatal filmszínész nagyszerű alakításával (Alain Delon (Rocco Parondi); Claudia Cardinale (Ginetta)) azok számára is kikapcsolódást nyújt, akik már látták, hiszen filmművészeti alapmű.  Titkos javaslatunk: igyon egy könnyű kávét a közel 170 perces fekete-fehér film előtt!

rocco_es_fiverei.jpgA kép forrása: ilclubdei39.net

Mi a fenti filmeket már biztosan megnézzük, de ha ez nem lenne elég, szemezgessen kedvére a műsorújságban, és mozizzon ezen a hétvégén (is) a MinDig TV-vel!

Szólj hozzá!

Címkék: Jurassic Park James Bond Házibuli Akvárium MinDig TV Rocco és fivérei

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr717285519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása