HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Gerecse és Nagy-Hideg-hegy helyzetjelentés

2014.12.04. 11:55 MinDigTV


Tájékoztatjuk a tisztelt nézőket, előfizetőket és partnereinket, hogy jelenleg Gerecse és Nagy-Hideg-hegy körzetében van műsorterjesztési és távközlési szolgáltatás-kimaradás.

Gerecse esetében az időjárás extrém körülményeket okozott, tömegével dőltek ki a fák, az áramszolgáltatás leállt, a telephely közúton történő megközelítésén, valamint a hiba elhárításán az Antenna Hungária szakemberei a Szakhatóságok közreműködésével folyamatosan dolgoznak. Nagy-Hideg-hegy körzetében szintén az áramszolgáltatás leállása okozza a DVB-T kimaradást.

A körzetben élő nézőink és ügyfeleink türelmét és megértését kérjük, mindent megteszünk a szolgáltatások mielőbbi helyreállításáért, amint erre sor kerül, újabb tájékoztatással jelentkezünk.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: áramszolgáltatás Gerecse MinDig TV Nagy-Hideg-hegy

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr206956701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása