HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Tévés versengés a nézők kegyeiért

2014.10.31. 14:28 MinDigTV


Az év végi hajrában mindent bevetnek a nagy televíziók. November közepétől jön a Való Világ, a TV2 pedig bejelentette, hogy jövőre folytatódik a Sztárban sztár. Ismét nagy verseny várható a nézőkért.

A szeptember elején indult Sztárban sztár nemrég fejeződött be a TV2-n, ám a televíziónézők figyelmét újabb nagyszabású műsorokkal igyekeznek megnyerni a kereskedelmi televíziók. Az már a hét elején kiderült, hogy november 16-án az RTL II.-n rajtol a Való Világ 7. szériája, és már az is biztos, hogy a TV2 jövőre folytatja a Sztárban sztárt.

A show-műsorok kedvelői persze addig sem maradnak programok nélkül, hiszen az RTL Klubon szeptember 6-án indult, és majdnem karácsonyig, december 21-ig tart az X-Faktor, míg a TV2-n most vasárnap indult el egy nagyszabású produkció, a Rising Star, amelynek november 9-én lesz az első élő adása.

Az már most látható, hogy óriási lesz a verseny a két nagy kereskedelmi adó között az év végén, és hogy a többi csatorna mivel készül az előttünk álló néhány hónapban, az kiderül a november 12-én rendezendő Big Picture televíziós vásáron.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség TV2 RTL Klub Való Világ Sztárban sztár

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr266851421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása