HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kellenek az illúziók…

2014.10.16. 10:32 MinDigTV


Fábry - M1 - október 16. csütörtök 20:20

Párizs, London, Las Vegas, Monte-Carlo - csak néhány azon világvárosok közül, ahol Ungár Anikó, legismertebb női bűvészünk rabul ejtette a közönség szívét. Előadóművészetét ma már csak a kiváltságosok csodálhatják meg, az utóbbi években ugyanis visszavonult az aktív bűvészkedéstől, és leginkább családjának él.

Ungár Anikó

Így sem unatkozik, hiszen élete párján kívül öt fiú veszi körül a házban, és bűvésziskolájában is tanít, ahol a jövő reménységeit oktatja az illúziók művészetére. Kreativitásának a konyhában is nagy hasznát veszi, hiszen napról-napra újabb ételkölteményeket álmodik meg, sőt egy szakácskönyv kiadásával is kacérkodik, amelyben saját receptjeit osztaná meg az olvasókkal. Biztos nagy keletje lenne, hiszen mindmáig fantasztikus megjelenését többek között az egészséges ételeknek és a tudatos táplálkozásnak is köszönheti, bár valószínűleg mindebben a családi örökség is közrejátszik: édesanyja idén ünnepelte 103. születésnapját. Igazán fényes karrier áll mögötte, amelyet most a fia, Baronits Gábor visz tovább, igaz, ő színészként varázsolja el a nézőket estéről-estére a képernyők előtt és a színpadon. Bőven van tehát miről mesélnie Ungár művésznőnek, és természetesen egy kis varázslat sem maradhat majd ki a műsorból.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 Fábry MinDig TV Klapka György Ungár Anikó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr926797919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása