HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kiadó hely az X-Faktorba

2014.10.14. 11:05 MinDigTV


Megvan az X-Faktor TOP12-es névsora, azonban még egy hely kiadó. A mentorok által kategóriánként kiválasztott egy-egy tiszta lapos versenyzőből a nézők dönthetik el szavazatikkal, ki állhat szombaton tizenharmadikként az RTL Klub stúdiójának színpadára.

X-Faktor

A szombati adásban Little G Weevil és Szikora Róbert választotta ki, kikkel szeretne együtt dolgozni a következő két hónapban. Little G mentorsegéde Geszti Péter, Szikoráé Puskás Peti volt. A blueszenész Andelic Jonathant, Horányi Julit és Kállai-Kiss Zsófit választotta a 25 év felettiek kategóriában, a tiszta lapot pedig Horváth Krisztiánnak adta. Szikora Róbert a lányok közül Ilyés Jenifert, Jakab-Péter Izabellát és Tóth Andit viszi magával az élő showba, tiszta lapos versenyzője Krizsma Gwendolin lett.

Vasárnap Tóth Gabi a csapatok közül a Pálinka Republiknak, a Spoonnak és a Tha Shudrasnak szavazott bizalmat, tiszta laposként pedig a Rosewood zenekarnak adott még egy esélyt, döntését Czutor Zoltán segítette meghozni. Alföldi Róbert Stohl András véleményét hallgatta meg versenyzőiről, a fiúk közül Borbély Richárd, Nagy Ricsi és Szabó Richárd mutathatja meg magát szombaton, a tiszta lap pedig Benjié.

Az X-Faktor 2014-es szériájának első élő showját október 18-án 20 óra 25 perckor láthatják az RTL Klub képernyőjén.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: X-Faktor RTL Klub Little G Weevil Krizsma Gwendolin Pálinka Republik

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr336789681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása