HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Bar/átok

2014.08.15. 10:20 MinDigTV


M2 - augusztus 15. péntek, 21:45

A fizikaórán a suliban az alternatív energiaforrásokról tart előadást a tanár, a napenergiáról, a szélről, majd a tanulók azt a feladatot kapják, hogy párokban alkossanak személyes energiaforrásokat. A lényeg az eredetiség, a tanítványok számára pedig a párválasztáson van a hangsúly.

Bar/átok

Mindezek után igazán furcsa párok alakulnak az osztályban, s innen kezdődik aztán az igazi fizikai, avagy kémiai együttlét és gondolkodás. Jake igazi tudósagy, Nasa okleveles, Julianne viszont bomba csaj, azonnal rácuppan, azonban tudását igazán Savannah értékeli. Jake legjobb barátja, kutyája, Murrey. Julianne azonban csak kihasználja Jake-et. Míg Julianne csak egy cicababa, addig Savannah "jó arc", Jake szerint. A másik pár Halley és Avalon, akik a legjobb barátnők és összehoznak egy zsír web-oldalt, az ún. "Geekly Chic", azaz a gyík sikk divat-oldalt. Sirály buli volt megírni a cikkeket hozzá, megtervezni a grafikát és egyebeket, csak közben a legjobb barátokból majdnem ellenségekké váltak... Kendall szenvedélyes párja, a GPS öreg verdájában. Ez a sulibuli 3 baráti párról szól, akik igyekeznek megtalálni a legjobb barátság törvényszerűségeit.

Bar/átok - M2 - augusztus 15. péntek, 21:45

rendező: Daisy von Scherler Mayer
forgatókönyvíró: James Krieg
zeneszerző: Kenneth Burgomaster
executive producer: Bob Levy, Leslie Morgenstein, Jonathan Hackett
vágó: Adam Weiss

szereplők:
Bella Thorne (Avalon Greene)
Zendaya Coleman (Halley Brandon)
Mary Mouser (Emma / Savannah)
Stefanie Scott (Julianne)
Nick Robinson (Jake Logan)
Jascha Washington (Kendall Coleman)
Dylan Everett (Lance Lancaster)
Kathryn Greenwood (Lisa Logan)
Connor Price (Walker)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vígjáték M2 MinDig TV Bar/átok

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr456605937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása