HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Családi holtversennyel zárult a Hetedik Félrelépés

2014.05.19. 11:51 MinDigTV


Elképesztő táncok, szemkápráztató ruhaköltemények és két tökéletes produkció. Így hangolódtak a párok a fináléra, akikre már szavazhatunk is innentől kezdve sms-sel.

Szabó Győző

A nagy finálé előtti utolsó félrelépésre készültek a Szombat Esti Láz sztárpárjai táncpartnereikkel. Az estét pedig "Csipkerózsika" nyithatta meg.

"Ha vannak még diktátorok, akkor Dóri ennek egy mintaképe."

Fergeteges diszkó hangulat, nem akármilyen akrobatikus elemekkel tarkítva. Ördög Nóra szuperhősnek látta Szinetár Dórát Angyal Andrással. A zsűri pedig 35 pontot adott az est első produkciójára.

"Ha a láb nincs is mindig a helyén, a szív igen!"

Máté Kriszta cukrosnénivé vált az előkészületek során, mikor ellátogatott Orosz Józsi gyermekeknek tartott táncpróbájára. A slowfox-szal igyekeztek boldogabbá tenni minket, és persze a zsűrit is meggyőzni arról, hogy magasabb pontszámot érdemelnek, mint a múlt héten. Jáksó László díjazta, hogy helyén van a szíve Krisztának, és a többi zsűri is fejet hajtott: 36 pontot adtak nekik!

"Tartok is egy pihenőt. Hoznál egy sört?"

Südi Iringó kalandra vitte a rock and roll előtt Heilig Gábort. Így Gábornak nem volt választása, szembenézett tériszonyával, persze azért szeretett volna sokat pihenni közben a feladatok alatt. Ha nagy emelést most nem is, de szép pontszámokat láthattunk a rock and roll buli után. A zsűri 34 ponttal díjazta őket.

"Szerintem ez lesz az egyik legjobb koreográfiánk!"

Karcagi Dalma műanyag bilivel várta a próbákon Győzőt, aki díjazta a viccelődést, s később komoly jóslatot is megfogalmazott az argentin tangójukkal kapcsolatban, mint fentebb láthatjuk. Győző jóslata bejött: ismét 40 pontot kaptak a zsűritől!

"Ha valaki a csa-csa-csát szeretné megismerni, hát nem ez az!"

Cseh-Szakál Tibi lassan bekerül az Eszményi család vitrénjébe. Tibor pedig semmilyen nőre nem cserélné le Vikit a Szombat Esti Lázban, annak ellenére, hogy sokszor a tabella végén szerepeltek. Ilyen előjelekkel ugrottak neki a csa-csa-csának. Keleti Andrea szerint ez viszont nem volt csa-csa-csa, ami után szigorúbban is ítélt a zsűri: 34 pontot kaptak, ugyanannyit mint Heilig Gáborék.

"Táncolsz velem?"

Zalán a táncparkett kereteit ismét szűknek érezte, és úgy döntött, leforgatja első filmjét. Igyekezett levadászni minél több lányt egy "Táncolsz velem?" feliratú táblával. Tervét sikerre vitte, így a jive közben rengeteg gyönyörű nőt táncoltatott meg egyesével. A pontok pedig szépen jöttek sorba, összesen 38, ami pillanatnyilag a második helyre röpítette őket.

"Érdemes benneteket nézni!"

Rezes Juditék egy görbe estével hangoltak a charlestonra, amiről a zsűri csak elismerően tudott beszélni. Keleti Andi szerint ez a tánctípus állt a legjobban Rezes Juditnak, Esztergályos Cecília pedig szimplán szerette nézni párosukat Lehoczky Gyurival.

"Mit csináljunk, ha valami baleset ér téged?"

Bárdos András a próbákon elejtette emelés közben Molnár Andit, így úgy döntöttek ezt a látványelemet hanyagolják majd a produkciójukban. Más fajta emelést viszont folyamatosan csináltak, így nem volt meglepő, hogy a bécsi keringő tetszett a zsűrinek, és 39 ponttal díjazta.

Ahogy már megszokhattuk, ezeken a pontokon még változtathatott a zsűri, így jöhettek az extra pontok.
Jáksó László az öt pontot Makranczi Zalánéknak, Csonka András Bárdos Andráséknak, Esztergályos Cecília Szabó Győzőéknek, Keleti Andrea pedig Rezes Juditéknak adta.

Ezzel pedig eldőlt, hogy családi holtverseny lett a végeredménye a Szombat Esti Láz Hetedik Félrelépésének.
Miután kiderült hogy Szabó Győző és Rezes Juditék párosa lett az első Ördög Nóra elidította az sms szavazást, amivel támogathatjuk kedvenceinket a Finálé végéig.

Végül a párok bejelentették, hogy milyen táncokat láthatunk majd tőlük az Utolsó Félrelépés során:

Rezes Judit és Lehoczky György - Jazz
Szabó Győző és Karcagi Dalma - Rumba
Bárdos András és Molnár Andrea - Csa-csa-csa
Makranczi Zalán és Práger Kitty - Electric boogie
Máté Kriszta és Orosz József - Bollywood
Szinetár Dóra és Angyal András - Keringő
Eszményi Viktória és Cseh-Szakál Tibor - Jive
Heilig Gábor és Südi Iringó - Revü


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Szabó Győző Makranczi Zalán Csonka András Jáksó László Bárdos András

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr746180474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása