HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Makranczi Zalán még Jáksó Lászlót is meghatotta!

2014.04.28. 13:06 MinDigTV


Párbajoztak és egymással is táncoltak a szerelmesek, s alighanem Szinetár Dóra és Makranczi Zalán közös produkcióját még sokáig emlegetni fogjuk.

Miután bevonultak szerelmespárjaink profi táncosaikkal, és a zsűri is kényelmesen helyet foglalt felelevenítettük az előző hetet. Majd rögtön el is felejthettük mindazt, amit eddig láttunk, hiszen rengeteg újdonság várt ránk ezen a szombat estén. A szerelmesek egymással is táncolni fognak, és párbajokra is sor kerül majd.

"A két lány tüneményes cukorhab-eper-nokedli!"
Az első párbajt Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kezdhette. Szinetár Dóra kicsit tartott attól, hogy rock n roll-ban hogyan is győzheti le majd Práger Kitty-t, de Zalánra is erős ellenfél várt Angyal András személyében. Úgy tűnik a humor viszont győzőtt Ady ellen, hiszen Makrancziék 35, Szinetár Dóráék 33 pontot kaptak a zsűritől. Esztergályos Cecília pedig, ahogy megszokhattuk egy újabb pazar hasonlattal örvendeztetett meg minket.

"This is Sparta!"
This is Paso Doble - következett ugyanis Máté Kriszta és Bárdos András párbaja. Megtudtuk, hogy különleges felkiáltással lehet feltüzelni Bárdos Andrást, aki végül meg is nyerte a matadorok versenyét Molnár Andival, ami Máté Kriszta szerint egy igazi szado-paso volt. A végeredmény Bárdosék javára: 32-29.

"Biztos vagyok benne, hogy az Iringóék családjában volt inkvizítor valahol."
Heilig Gábort mint láthattuk Iringó keményen megdolgoztatta a próbák alatt, kérdés ez mennyire látszódhat majd meg a quickstep párbajnál Eszményi Viktória és Cseh-Szakál Tibor ellen. A rugózások jól mentek, a pontok pedig sorra jöttek, és végül döntetlent hozott a párbaj: 31-31.

"Ne nagymenőzzél már!"
A zsűri pontjai által előző héten kihozott győztes és a közönség kedvenc párosának párbaja következett. A samba Győzőnek különösen fontos volt: hiszen annó egy ilyen tánc után esett ki a műsorból, ráadásul a próbák alatt sem volt felhőtlen a viszonya Rezes Judittal. Ha a győzelem nem is sikerült szerelme ellen Győzőnek, a magas pontszám összejött neki és Karcagi Dalmának. Rezes Juditék egy ponttal többet gyűjtve, 35-tel nyerték a samba-párbajt.

Következett a szerelmespárok táncai!

"A jive egyik alapvető feltétele, hogy nem eszünk közben!"
Bárdos András és Máté Kriszta tánca nyitotta ezt a kört, ami azért is volt különleges számukra, hiszen ők még az esküvőjükön sem táncoltak egymással. Molnár Andi és Orosz Józsi igyekezett segíteni a sztárpárnak, ami nem volt könnyű, hiszen a próbák alatt folyamatosan rettegtek Bárdosék az első közös tánc miatt. Máté Kriszta pedo-jive-nak titulálta saját produkciójukat, a zsűri neki 31-et, Andrásnak pedig 30 pontot adott.

"Szenvedélyes! Csodálatos! Gyönyörű!"
Bárdosék után Szinetár Dóra és Makranczi Zalán szerelmes rumbája következett, ami olyan jól sikerült, hogy párak szeméből a könny is kicsordult. Még Jáksó László is csak komolyan tudott nyilatkozni kettejük produkciójáról. Szinetár Dóra 38, Makranczi Zalán 39-el ponttal gazdagodott, mi pedig egy felejthetetlen előadással.

"Viki fenekét nyugodtan lehet söprögetni."
Heilig Gábor legális területre ért, hiszen a legendássá vált fenéksöprögetését szerelmén nyugodtan alkalmazhatta volna most a tangójuk során. Ha söprögetést nem is, „popsifogást” láthatott a zsűri, akik Eszményi Viktóriának 31, Heilig Gábornak pedig 32 pontot adott.

"Tökéletesen illeszkedtetek egymáshoz."
Kortárs tánccal végződött a közös produkciók sora. Rezes Judit Szabó Győzővel képtelen volt egymásra tekeredni a próbák során, élesben viszont Csonka András nem talált rajtuk kifogást. Mindketten 38 pontot kaptak.

A végső sorrend viszont csak a pluszpontok után alakulhatott ki:
Esztergályos Cecília Máté Krisztáéknak adta az öt pontját. Csonka András Szinetár Dórának, Keleti Andrea Szabó Győzőnek, Jáksó László pedig Makranczi Zalánéknak.

A Szombat Esti Láz Negyedik Félrelépését ezzel Makranczi Zalán és Práger Kitty nyerte, akik számára olyan volt ez a helyzet, mintha megfordult volna a homokóra. Végül úgy döntöttek tangózni fognak a jövőhéten.

A táncválasztó gomb a többieknek így sorsolt: Szabó Győzőéknek a jazz, Szinetáréknak a kortárs, Rezes Juditéknak a bécsi keringő, Máté Krisztáknak a samba, Heilig Gáboréknak a csa csa csa, Bárdoséknak a rumba, Eszményi Viktóriáéknak a rock n roll pörgött ki.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Szinetár Dóra Szabó Győző Makranczi Zalán Jáksó László Bárdos András

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr846094520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása