HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Tavaszi Fesztivál: Erwin Schrott & The Rojotango Ensemble

2014.04.03. 09:07 MinDigTV


Április 03. 21:50 | M1

Aktuális hírek a 14. Budapesti Tavaszi Fesztiválról. Csütörtök este is várja Önöket Mészáros Katalin és Sipos Szilvia Anna. Fókuszban Erwin Schrott és a Rojotango.

Astor Piazzolla: Libertango
Pancho Cabral: Los pájaros perdidos
Astor Piazzolla: Chiquilin de Bachin
Astor Piazzolla: Rinascerò
Pablo Ziegler: Rojotango
Juan Carlos Cobián: Nostalgias
Carlos Gardel: El día que me quieras
Astor Piazzolla: Milonga del angel
Astor Piazzolla: Oblivion
Astor Piazzolla: Adios Nonino
Antônio Carlos Jobim: Insensatez

Közreműködik: Erwin Schrott - ének, Lidia Baich - hegedű, The Rojotango Ensemble (Robert Olisa, Alejandro Loguercio - hegedű, Rusanda Panfili - brácsa, Teodora Miteva - cselló, Gina Schwarz - nagybőgő, Claudio Constantini - bandoneón, Federico Lechner - zongora, Ingrid Oberkanis - ütőhangszerek, Alvaro Rovira - gitár)

A Rojotango érdekes és ötletes programja Astor Piazzolla és Pablo Ziegler tangóit, valamint argentin és brazil népdalokat kínál Erwin Schrott érzékien sötét hangjának segítségével. Erwin Schrott Uruguayban született, 22 évesen debütált operaénekesként. Villámgyors karrierje szédítő magasságokba repítette, olyan helyeken lépett fel, mint a Scala, a Met, a párizsi Opéra National, a Wiener Staatsoper, a Covent Garden vagy a Buenos Aires-i Teatro Colón. Rojotango című CD-albumának (mely ECHO Klassik-díjat kapott) elképesztő sikere után most az anyag élőben is megszólal.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Tavaszi Fesztivál Astor Piazzolla Erwin Schrott Rojotango Pablo Ziegler

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr155891635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása