HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Átvert családok, árva testvérpár, dedós feladatok

2014.01.22. 13:24 MinDigTV


Részletek az RTL Klubon a Házon kívülben, szerda este 23.05-kor!

Több család is azt hitte, hogy a nagylelkűnek tűnő adományozó megváltoztatja az életüket. Miért verte át őket? Aztán: Árván maradt testvérpár, 6 milliós lakáshitellel. Hogy képesek megélni? És: Mi értelme a közmunkások képzésének?


Állást ígért az apának, felújított házat a családnak, játékokat és motort a gyerekeknek: több család is azt hitte, hogy a nagylelkűnek tűnő adományozó megváltoztatja az életüket. De a nő csak ígért és ígért, és az ígéretekből semmi sem lett. Kiket vert át? És mi lehetett az oka?

Árván maradt testvérpár, 6 milliós lakáshitellel. Alig nagykorúak, és alig van pénzük, mégis egyedül kell boldogulniuk a bürokrácia dzsungelében, miközben megpróbálnak talpon maradni és tanulni. Mire jutnak a bankkal? És hogy képesek megélni havi néhány 10 ezer forintból?

Mit mond a maci? Mit mond a disznó? És mennyi 3-szor 7? Dedós feladatok, amelyeket 52 ezer közmunkásnak kell megoldania egy számukra szervezett tanfolyamon. Annak is, aki a 8 általánost sem végezte el, és annak is, akinek érettségije és több szakmája van. Mi értelme ennek a képzésnek?

Részletek a Házon kívülben, szerda este 23.05-kor!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: hírek aktualitások RTL Klub Házon kívül

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr775774977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása