HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A Szlovén lány

2013.11.10. 17:47 MinDigTV


Az egyetemista Aleksandra lakásra, anyagi biztonságra vágyik, ezért úgy dönt, hogy Szlovén lány néven call girl lesz... A műsorszám megtekintése 18 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 november 10. vasárnap, 23:15


Aleksandra kisvárosi lány, akit munkás apja egyedül nevelt fel. Angolt tanul egy ljubljanai egyetemen. Lakásra, anyagi biztonságra vágyik, de apja csak kevés pénzzel tudja támogatni. Úgy dönt, hogy Szlovén lány néven call girl lesz, azaz hívásra házhoz (vagy éppen hotelszobára) megy.

A dolgok nem az elképzelései szerint alakulnak: egyik kuncsaftja, egy magas rangú politikus halála miatt keresi a rendőrség; stricik akarják befogni; a bank is szorongatja, mert elmaradt a lakáshitel törlesztésével. Helyzetét tovább súlyosbítja a bosszúszomjas, elhagyott szerető és apja kéjsóvár haverja. Csakhamar összecsapnak a feje felett a hullámok...

A történet 2008 Szlovéniájában játszódik, de szomorú aktualitása Európa számos országára jellemző – elég az utóbbi évek nagy botrányokat kavaró önéletrajzi könyveire, illetve a témával foglalkozó interjúkra gondolnunk.

A Szlovén lány – M1 – november 10. 23:15

rendező: Damjan Kozole
forgatókönyvíró: Damjan Kozole, Matevž Luzar, Ognjen Sviličić
operatőr: Ales Belak
producer: Danijel Hočevar
vágó: Jurij Moskon, Andrija Zafranović

szereplők:
Nina Ivanišin (Aleksandra)
Peter Musevski (Edo)
Primož Pirnat (Zdravko)
Marusa Kink (Vesna / Aleksandra barátja)
Uroš Fürst (Gregor)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: M1 MinDig TV A Szlovén lány Szlovén-német-szerb-horvát-boszniai filmdráma

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr595623447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása