HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Különleges akcióban a TV2

2013.10.21. 09:09 MinDigTV


A hazai televíziós piacon rendhagyó módon mutat részleteket tervezett műsorának próbafelvételeiből a TV2. A csatorna nyáron „Kapsz egy fülest!” címmel forgatott pilotot, melyből a nemzetközi trendeket követve a közösségi médiában ad ízelítőt, és várja a nézők visszajelzését.


A szórakoztató műsor lényege, hogy két műsorvezető fülhallgatót tesz egy- egy ismert ember fülébe, akiknek különböző vicces szituációkban azt kell tenniük, amit a műsor házigazdái és más ismert emberek a fülükre mondanak. A pilotban Kasza Tibi és Rákóczi Feri műsorvezetőként, Dér Heni, IHM Imi és Zámbó Árpi sztárszereplőként tűnik fel. A jelenetekben, melyeket rejtett kamerával rögzítettek, egyszer a műsorvezetők, máskor maguk a sztárszereplők irányítják és sodorják abszurd, valamint vicces helyzetbe egymást.

A TV2 több jelenetet is nyilvánosságra hoz az interneten. A csatorna a tervek szerint 2014-ben valósítja meg a produkciót, mely a nagy sikerű Ezek Megőrültek alkotóinak munkája.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: pilot TV2 Dér Heni IHM Imi Zámbó Árpi

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr775590327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása