HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Így készült: A nagymester

2013.09.13. 17:54 MinDigTV


Wong Kar-Wai legújabb játékfilmje rendkívül látványos harcművészeti film. A műsorszám megtekintése 16 éven aluliak számára nem ajánlott. M1 szeptember 13., péntek 23:10


Az Így készült: A nagymester című werkfilm bemutatja Wong Kar-Wai rendező, a kínai nemzeti kultúra szerves részét képező kung-fu iskolák megismerésével eltöltött közel három éves időszakát. A rendező útja során számos, a harcművészetek ősi hagyományait máig őrző és tanító mesterrel találkozott, számos legendát és igaz történetet tudott meg tőlük Yip Man nagymesterről és arról a korszakról, amelyben élt. A mesterre emlékeznek egykori tanítványai és leszármazottai egyaránt.

A dokumentumfilm betekintést enged a film főszereplőinek, Tony Leung, Zhang Ziyi és Chang Chen színészeknek a hosszú és fáradságos felkészülésébe is, amely során hiteles harcművészekké váltak a filmvásznon. Wong Kar-Wai legújabb játékfilmje rendkívül látványos harcművészeti film, melyet szeptemebr 12-től láthat a nagyközönség a hazai mozikban.

Hongkongi-magyar dokumentumfilm, 40 perc, 2013

rendező: Kar Wai Wong
forgatókönyvíró: Kar Wai Wong
zeneszerző: Nathaniel Mechaly, Shigeru Umebayashi
operatőr: Philippe Le Sourd

szereplők:
Tony Leung Chiu Wai (Ip Man)
Ziyi Zhang (Gong Er)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: dokumentumfilm M1 MinDig TV A nagymester

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr705511262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása