HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kajak-kenu vb élőben az M1-en és a Kossuthon

2013.08.28. 18:26 MinDigTV


A tévé és rádióközvetítés mellett online, a telesport.hu-n is követhetőek lesznek a hétvégi döntők


Az M1 és a Kossuth Rádió is élőben közvetít a duisburgi kajak-kenu világbajnokság szombati és vasárnapi versenynapjairól. A tévé és rádióközvetítés mellett online, a www.telesport.hu -n is követhetőek lesznek a hétvégi döntők.

A hétfői, csapatbemutató sajtótájékoztatón mind Storcz Botond szövetségi kapitány, mind Baráth Etele, a hazai szövetség elnöke bizakodóan nyilatkozott az éremesélyeket illetően. Az M1 és a Kossuth Rádió az érmekért folytatott szombati és vasárnapi döntőkről élőben és felvételről is beszámol.  A szombati, 1000 méteres futamok döntőit az M1 15.20-tól élőben közvetíti, vasárnap pedig a 14.30-kor kezdődő műsorfolyamban felvételről láthatók a 200 méteres délelőtti döntők, élőben pedig az 500 méteres futamok 15.15-től. A helyszíni kommentátor Knézy Jenő lesz.

A Kossuth Rádió szombaton 16.05-től, míg vasárnap 15.05-től tudósít élőben a helyszínről P. Fülöp Gábor tolmácsolásában.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: vb élő Kossuth rádió M1 Kajak-kenu

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr685482331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása