HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Hétfőtől kiemelt szerepet kap a kultúra az M1 délutáni Híradójában

2013.06.28. 09:03 MinDigTV


A nyár kulturális programjait bemutató új rovattal jelentkezik az M1 Híradó.

Július 1-jétől új, kulturális blokkal jelentkezik az M1 közszolgálati csatorna délutáni Híradója, mindennap 16.40-től tíz percen keresztül a kultúráé lesz a fő szerep. A Híradó műsorvezetői ismertetik a nézőkkel az idén nyáron országszerte látogatható eseményeket: fesztiválokról, kiállításokról, koncertekről, kulturális rendezvényekről tudósítanak. A beszámolók mellett felhívják a figyelmet az aktuális eseményekre, programokra is.


A délutáni blokkéhoz hasonló céllal indult júniusban az Országjárás is, mely hétköznaponként 7.15-kor a Ma reggel című műsorban látható. Élő vidéki kapcsolással szólaltat meg helyi szakembereket, kezdeményező közösségeket, közéleti személyiségeket. A negyedórás, interjúkkal és bejátszásokkal tarkított műsor több céllal indult: bemutatni Magyarország vidéki városait, térségeit, segíteni a belföldi turizmust, megismertetni kulturális, közösségi kezdeményezéseket és informálni a vidéki Magyarország életéről.

Hasonló szellemben, de a kulturális eseményekre összpontosítva készül a Híradó hétfőtől naponta jelentkező tízperces kulturális blokkja is, amely idén nyáron bizonyára hasznos segítség lesz a nézőknek a megfelelő program megtalálásában.

Forrás: MTVA Sajtóiroda


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra program kulturális M1 Híradó

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr885381623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása