HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Déltenger kincse

2013.06.05. 09:22 MinDigTV


Duna: június 8-tól, szombat délelőttönként

A kalandok közepette a nézőt is elbűvölik a gyönyörű tahiti nők, a szépséges szigetek, a fantasztikusan kék tenger, és a kalandoknak kicsit mi magunk is részeseivé válunk.




David Grief és Mauriri Lepan társak Tahiti-szigetén, közös hajójukkal keresik a pénzt a megélhetésre. David öt éve udvarol a kis falu kocsmáját vezető Laviniának, de a lány bánatára eddig még nem vette feleségül. Mauririnek már van családja, őt nem csak a kalandvágy fűti, családját is el kell tartania. David és Mauriri szinte állandóan úton vannak, nemcsak a saját üzletükkel foglalkoznak, de segítenek a környék minden rászorulójának: a bennszülötteknek, amikor ki akarják őket szorítani a saját szigetükről, a gyilkossággal megvádolt gyönyörű fiatal hölgynek, akit ártatlanul a börtönszigetre küld a bíróság, a szép Tahurának, akit engedetlensége miatt elad a törzsfőnök.  A rablók, bűnözők nyomába erednek, akár egy missziót, akár egy szegény embert fosztanak ki, de ha úgy alakul, megkeresik a rég elrejtett kincseket is. A kalandok közepette a nézőt is elbűvölik a gyönyörű tahiti nők, a szépséges szigetek, a fantasztikusan kék tenger, és a kalandoknak kicsit mi magunk is részeseivé válunk.

Duna: június 8-tól, szombat délelőttönként

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott.

rendező: Ian Barry
forgatókönyvíró: Peter McCabe
operatőr: Mark Wareham
producer: Darryl Sheen
látványtervező: Eugene Intas
vágó: Susan Flannery

szereplők:
William Snow (David Grief)
Rene Naufahu (Mauriri Lepan)
Rachel Blakely (Isabelle Reed)
Rowena King (Lavinia)
Mark Lee (Colin Trent tiszteletes)
Kimberley Joseph (Clare Devon)
Adrian Wright


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat Duna TV Tahiti Déltenger kincse

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr455344954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása