HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


A világtengerek szelei Magyarországig fújnak

2013.03.16. 17:18 MinDigTV


Gasztrotúra vasárnap délelőtt 11:30-tól az RTL Klubon

Tengeri halak, rákok, kagylók egy budaörsi raktártelepen. Aztán: stílus és nemzetközi bisztrókonyha Szegeden: Tiszavirág, úttörő az alföldi nagyvárosban. Ezekre a helyekre túrázunk ezúttal.


A budaörsi halpiac egészen olyan mint egy igazi tengerparti halpiac, pedig mélyen a szárazföld belsejében, még a legközelebbi tengerparttól is sokszáz kilométerre található. A halak, bár nem egészen önszántukból, esetenként sokezer kilométert utaznak, csak azért, hogy a tányérunkon végezzék. Van ott norvég lazac Skandináviából, gyakran jön tengeri süllő vagy ismertebb nevén branzino a görög vízekből. Aztán van még tőkehal megintcsak az északi tengerekből, és egy igazi rémség: ördöghal is. A halak mellett más ehető tengeri állatok is vannak, páldául ízeltlébúak is.

A Gasztrotúra adásában azt is megmutatjuk, hogyan készítsünk othon egyszerűen és olcsón fenséges halmenüt, és ellátogatunk a szegedi Tiszavirágba, mely az érzékek játéka. Látvány, kényelem, és ízek vasárnap délelőtt 11:30-tól az RTL Klubon!


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: rák kagyló tengeri hal RTL Klub Gasztrotúra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr285138306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása