HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Reggeli - Csak csajok Barabás Évivel

2013.02.18. 19:40 MinDigTV


Várjuk Önöket minden hétköznap reggel 8:15-től 9:00-ig az RTL Klubon!

Barabás Évához társműsorvezetőként – kávéházi hangulatot idézve - egy vagy két közismert és népszerű hölgy csatlakozik reggelente, hogy együtt beszéljék ki a sokakat foglalkoztató és érintő kérdéseket, keressék rá a válaszokat, vagy csak kimondják mindazt, amit kendőzetlenül megtesz mindenki a barátnőjével, és amibe – hiába tagadják - kíváncsiskodva hallgatnak bele a férfiak is.


A sztárvendégek beavatják egymást és a nézőket titkaikba, ötleteket adnak, akár szakértők bevonásával tanácsokkal látnak el problémás helyzetekre, mindennapi életből vett példákkal színesítik gondolataikat, az élet megannyi területét érintve, legyen szó egészségügyi témáról, divatról, asztrológiáról, családról, gyermeknevelésről, trendi mozgásformákról, oktatásról, pénzügyi kérdésekről, kultúráról, jogi buktatókról és megannyi másról.

A későbbiekben, az X-Faktor és a ValóVilág5 végével Ördög Nóra és Lilu is csatlakozik majd a Csak Csajok csapatához.

A "Reggeli – Csak csajok" minden reggel 7.45-kor, közvetlenül a Reflektor magazin után megújult formában jelentkezik.

Műsorvezetők: Barabás Éva, Lilu, Ördög Nóra


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: Ördög Nóra RTL Klub Lilu Reggeli - Csak csajok Barabás Éva

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr975087579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása