HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Berényiékkel nem bír a Voice

2013.01.22. 16:33 MinDigTV


Az RTL Klub és a TV2 dokurealityje is jó eredményt ért el a múlt héten. A legnézettebb műsor a Barátok közt és az RTL Híradó lett.


Az elmúlt héten a 18-49 évesek körében és főműsoridőben minden estét az RTL Klub nyert. Ugyanakkora a tavaly ősszel megszokotthoz képest szorosabb a verseny a két nagy kereskedelmi csatorna között. Az RTL Klub 22,7, a TV2 pedig 18,5 százalékos heti közönségarányt ért el.

Úgy tűnik, hogy bejött a TV2-nek a Családi titkok című – civil szereplőkkel, megtörtént eseteket bemutató – dokureality képernyőre tűzése, hiszen heti átlagban 22 százalékos eredményt ért el a műsor. Ráadásul mindezt a Kóddal szemben produkálta, ami ugyanekkor 24,8 százalékot hozott össze. Az RTL Klub dokurelityje is jól teljesít az esti hírműsorok előtti sávban, ahol 31,2 százalékos átlagos közönségarányt ér el a nagyon gyengén teljesítő Aktívval szemben.

A TV2 zenei tehetségkutatója a Voice 22,2 százalékos közönségarányt hozott össze pénteken. Ez a 18-49 éveseknél 396 ezres nézettséget jelent, teljes lakosságnál pedig 950 ezer nézőt. A Barátok közt a saját sávjában továbbra is veri a Voice-t.

A műsoros nézettségi toplista első helyén az RTL napi szappanoperájának múlt hétfői epizódja végzett 622 ezer 18-49 éves nézővel. Teljes lakosságnál pedig az RTL Híradó szerdai adása lett az első 1,6 milliós nézőszámmal.

A fiatalabb célcsoportnál a TV2 legnépszerűbb műsora a vasárnap esti Indiana Jones film volt (18-49 évesek: 460 ezer néző), teljes népességnél pedig a vasárnapi Tények (1,3 millió néző) szerepelt a legjobban.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség TV2 Barátok közt RTL Klub Voice

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr865035319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása