HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Pogány Madonna az M1 sztárja

2013.01.16. 16:42 MinDigTV


A nézettségi toplista élén megint a Barátok közt végzett, a Voice továbbra is gyengélkedik. Múlt héten a TV2 legerősebb műsorának a Tények és a Családi titkok bizonyult. Az M1-en a sporthírek és egy Bujtor-film tarolt.

Az elmúlt héten a 18-49 évesek körében és főműsoridőben az RTL Klub 24,1, a TV2 pedig 18,3 százalékos közönségarányt ért el. Az RTL mindegyik nap estéjét megnyerte, még a pénteket is, amikor a TV2 a nagy dobásának számító Voice-t tűzte műsorra.


A tehetségkutató ugyan a TV2 átlagánál sokkal jobban teljesített, ám a műsortól elvárható szinttől elmaradt. A 18-49 évesek körében pusztán 22 százalékos közönségarányt értek el és a Barátok közt a saját sávjában verte a műsort. A CSI-nál és a Gyilkos elméknél ugyan jobban teljesített a Voice, de hatalmas fölényt ezekben a sávokban sem tudott felépíteni.

Jól teljesített viszont a TV2-n a Családi titkok című reality sorozatuk, egyes napokon a 22 százalékos közönségarányt is elérte a műsor. Az utána képernyőre tűzött Bűnök és szerelmek című új sorozatnak viszont nem sikerült egyelőre megugrania a 20 százalékos szintet, és a Jóban Rosszbannal szemben is alulmaradt.

Az elmúlt hét legnézettebb műsora a Barátok közt szerdai epizódja lett, nézettsége a 18-49 éveseknél elérte a 672 ezret, a teljes lakosságnál pedig meghaladta az 1,6 milliót. A TV2 esetében a 18-49 éveseknél a Családi titkok szintén szerdai epizódjára voltak a legtöbben – 434 ezren – kíváncsiak, a teljes lakosságnál pedig a hétfői Tények diadalmaskodott a maga 1,2 milliós nézőszámával.

A köztévén a 18-49 évesek körében két film teljesített a legjobban. Több mint 200 ezer 18-49 éves nézte a péntek este műsorra tűzött Pogány Madonnát és 160 ezren kísérték figyelemmel a DTK Show ismétlő adása helyett sugárzott Taxit című akció-vígjátékot. Teljes lakosságnál a vasárnap esti Telesport (691 ezer néző), a szombat esti Híradó (621 ezer néző) és a Gasztroangyal (599 ezer néző) diadalmaskodott az M1 házon belüli versenyében.

(mmonline)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: nézettség TV2 M1 RTL Klub

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr795022129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása