HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Veszélyes Bangkok (Nicolas Cage)

2012.12.29. 17:27 MinDigTV


A Nicolas Cage főszereplésével készült akcióthriller, december 30-án 00:40-től látható az M1-en.


Joe, a bérgyilkos Bangkokba érkezik, hogy teljesítsen egy sor megbízást, vagyis megöljön néhány számára teljesen ismeretlen embert, akiknek a haláláért valakik nagy pénzeket hajlandók fizetni. Joe tünékeny figura, aki biztonságának kulcsát abban látja, hogy senki sem ismeri őt, csak titkos csatornákon küldött üzeneteken keresztül érintkezik megbízóival is. Bangkokban azonban megszegi saját szabályait: a küldöncnek felfogadott piti zsebtolvajt fokozatosan a tanítványává fogadja, és beleszeret egy süketnéma lányba. Mint a filmek sok más profi bérgyilkosát, őt is a szíve sodorja a legnagyobb veszélybe...

A Veszélyes Bangkok azonban amennyi ázsiai, annyi amerikai és európai gyökérrel is rendelkezik, hiszen éppúgy visszaköszön benne az amerikai film noir, mint a francia gengszterdrámák fájdalmas hangulata.

A Pang fivérek saját 1999-es thaiföldi produkcióban készült krimijüket forgatták újra 2008-ban ezúttal amerikai ízlés szerint a főszerepben Nicolas Cage-dzsel.

rendező: Danny Pang, Oxide Pang Chun
forgatókönyvíró: Jason Richman, Oxide Pang Chun, Danny Pang
zeneszerző: Brian Tyler
operatőr: Decha Srimantra
producer: Nicolas Cage, Norman Golightly, William Sherak, Jason Shuman
vágó: Mike Jackson, Curran Pang

szereplők:
Shahkrit Yamnarm (Kong)
Nicolas Cage (Joe)
Panward Hemmanee (Aom)
Charlie Yeung (Fon)
Shaun Delaney (Joe apja)


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film m1 akcióthriller Nicolas Cage

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr904986628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása