HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Sziklaöklű szerzetes

2012.12.01. 09:11 MinDigTV


14:10 | RTL Klub

A Pugnus Dei szerzetesrend tagjai évszázadok óta a gyengék és elesettek védelmére kelnek. Legnagyobb ellenségük az egyházon belül az Ares nevű titkos páholy, melynek tagjai magukhoz akarják ragadni a hatalmat.


5. rész
Egy gondos családanya váratlanul megtébolyodik, férje a helyi papot hívja segítségül, aki döbbenten látja, hogy a nő megszállottan mindenféle babonás jelet vés a padlóba. Biztos benne, hogy egy középkori boszorkány démona szállta meg. Közben a Páholy felbéreli Quintust, a bérgyilkost, hogy végezzen Laskóval.

6. rész
Laskóban kétségek merülnek fel, talán mégsem az egyház kötelékében van a helye. Egykori edzőtársa és jó barátja, Quintus ugyan visszatér, de kiderül, hogy lepaktált az ellenséggel. Az Ares, amely képzett harcosaival és hatalmas befolyásával arra készül, hogy átvegye a hatalmat, most Laskót akarja, méghozzá élve. Quintus elvállalja feladatot.


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat film rtl klub akció

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr804940906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása