HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Családi Titkok - Magyar reality sorozat a TV2-n

2012.11.27. 14:41 MinDigTV


ÚJ SOROZAT DECEMBER 3-TÓL! HÉTFŐTŐL-CSÜTÖRTÖKIG 19:30

December 3-án kerül képernyőre a TV2 legújabb, sajátgyártású napi doku-reality-je, a Családi titkok. A műsor a bemutatott eseteken keresztül komoly társadalmi problémákra irányítja rá a figyelmet.


A TV2 december 3-tól betekintést enged a legmegrázóbb Családi titkokba. Az amatőr szereplőkkel forgatott doku-reality nap mint nap olyan témákat dolgoz fel, amelyek napjainkban is létező társadalmi problémára hívja fel a figyelmet. Embert próbáló helyzetek, idegtépő konfliktusok, eldönthetetlen kérdések hétköznapi csatákban, ahol a harcmezőn a családtagok kerülnek egymással szembe. Győzhet-e a mindenható szeretet akkor, amikor ellenfele a hazugság, a hűtlenség vagy a pénzsóvárság? Meddig titkolható egy szerelem, egy betegség vagy éppen egy gyermek létezése? Üthet-e az apa, hazudhat-e az anya, lophat-e a gyerek, ha ezzel a családot védi? Súlyos kérdések, amelyekre talán nincs is tökéletesen elfogadható válasz.

December 3-tól minden hétköznap Családi titkok a TV2 műsorán!

December 3., 1. epizód: Iszik az anyám!
A fiatal egyetemista fiú együtt él alkoholista anyjával. Az anya nem bírja elviselni a fia barátnőjét, ezért igyekszik megakadályozni, hogy összeköltözzenek. A fiúnak döntenie kell, hogy kitart a szenvedélybeteg anyja mellett vagy a szerelmet választja...

December 4., 2.epizód: Gyereket akarok!
A sikeres egyedülálló bankárnő tökéletes boldogságához csupán már csak egy gyerek hiányzik. Örökbefogadásra nincs esélye, ezért törvénytelen útra tér: vesz magának egy gyermeket. Minden rendben is lenne a kétes üzlettel, de váratlanul felbukkan egy zsaroló...

December 5., 3.epizód: A bigámista
Dániel boldogan él feleségével és két gyermekével egy családi házban, de a férfinak van egy nagy titka. Az egész élete egy hazugság, ugyanis kettős életet él. Van egy másik családja is, és a két nő mit sem tud egymásról. Vajon meddig kerülheti el a lelepleződést Dániel?

December 6., 4.epizód: Amnézia
A jómódú vállalkozó autóbalesetben emlékezetét veszti. A helyzetet kihasználva pedig a családjában és környezetében megindul a harc vagyonért és szerelemért. Féltékeny feleség, léhűtő fiú, vonzó cselédlány. Kinél van az igazság?


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 reality bigámista Amnézia Családi-titkok Gyereket-akarok

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr784929881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása