HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


PokerStars.net Big Game - Póker az RTL-en

2012.09.17. 10:44 MinDigTV


23:35, 09.17. | RTL Klub

Nem kedvezett a szerencse az időzített bomba számára. A 112-edik partiban Daniel Negreanuval szemben all in ment, és el is veszítette a leosztást. Így sajnos el kellett tőle búcsúznunk az előző adásban.


Természetesen jobban örült volna, ha pénzt is sikerül hazavinnie, de azt nyilatkozta, hogy már az sokat jelent neki, hogy felhívhatta a TV nézők figyelmét az autizmusra, és márcsak ezért is megérte neki részt vennie a műsorban. Csak emlékeztetőül: Liza unokaöccse autizmusban szenved és a nyereményét az ő gyógyítására fordította volna.

Daniel lelkén egyébként már több időzített bomba kiejtése is szárad. De mind közül Liz elvesztését sínylette meg Tony G a leginkább. Fel is esküdött a Daniel elleni bosszúra, és minden erejével arra koncentrál, hogy Danielt összeroppantsa. Lehet, hogy ettől (is) sikerült 400 ezer dolláros pluszba kerülnie?

Az amatőr helyére a Team PokerStars profi csapatának tagja, Lex Veldhuis ült. Vajon ő mennyit tud profitálni, ha a jobbján Tony G, a balján pedig Daniel Negreanu ül? Mindössze egy estéje maradt, hogy bizonyítson.

23:35, 09.17. | RTL Klub


tv műsor
MinDig TV műsorújság>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: sorozat rtl klub póker mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr444782731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása