HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Kasszandra álma

2012.08.14. 12:08 MinDigTV


Duna Tv: augusztus 14., kedd, 21:20

Woody Allen saját forgatókönyve alapján készített krimije Londonban játszódik. Egy testvérpár, Terry és Ian megvásárolnak egy vitorlás hajót, amire mindig is vágytak. Azt gondolhatnánk, hogy milyen egyszerű is az életük. Azonban kiderül, hogy ez koránt sincs így.


Ian kölcsönautókban játssza a nagymenőt, mígnem megismeri Angelát, a karrierista színésznőt, akibe rögtön beleszeret. Terry autószerelő, megrögzött szerencsejátékos, nagy adósságokkal. Eljön az idő, amikor rájönnek, hogy változtatni kell a zűrzavaros életükön, amihez kapóra jön a milliomos amerikai nagybácsi látogatása. Howard hajlandó segíteni a fiúknak, de egy nagy szívességre kéri őket cserébe: tegyenek el valakit láb alól. Eljön a pont, átlépnek egy határt, ahonnan már nincs visszaút… Ami ezek után következik az nem a várt boldogság…

Izgalmas, igényes krimi, amit Zsigmond Vilmos fényképezett, remek hangulatfestő és feszültségfokozó zenéjét pedig Philip Glass szerezte. Ian-t, a rámenős testvért Ewan McGregor játssza, az egyszerű, lelkiismeretes, bűntudattól megrokkanó Terry-t, Colin Farrell, Howard nagybácsit Tom Wilkinson.
 
Duna Tv: augusztus 14., kedd, 21:20

színes, feliratos, amerikai-angol krimi, 108 perc, 2007
Dolby Digital

rendező: Woody Allen
forgatókönyvíró: Woody Allen
zeneszerző: Philip Glass
operatőr: Zsigmond Vilmos
producer: Letty Aronson, Stephen Tenenbaum, Gareth Wiley
vágó: Alisa Lepselter

szereplők:
Ewan McGregor (Ian)
Colin Farrell (Terry)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: duna tv Woody Allen Colin Farrell Kasszandra

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr24711722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása