HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Ősszel új csatornát indít a TV2

2012.07.13. 17:51 MinDigTV

Az RTL2-re adott válaszként a TV2 is második csatornával jelenik meg a televíziós piacon. A Super TV2 startja ősszel várható.

Az mmonline már márciusban megírta, hogy újabb csatorna indítását fontolgathatják a TV2-nél. Ennek egyik jele volt, hogy több új csatorna-elnevezést is lajstromba vetettek a szabadalmi hivatalnál. „A kereskedelmi csatorna már levédette a TV2+, a TV2 Plusz, a Szuper TV2 és a TV2 Extra elnevezéseket” - írtuk tavasszal.
A TV2 tulajdonosa, a ProSiebenSat.1 jelenleg három televíziós márkával van jelen a magyar televíziós piacon, a TV2 mellett övék a női nézőket megcélzó, 2010 januárjában indult FEM3 és az elsősorban férfiakat megszólító, tavaly debütált PRO4 is.

A Super TV2-ről egyelőre annyit lehet tudni, hogy prémium csatornaként pozicionálják. A csatorna nagy költségvetésű, saját gyártású műsorokkal, premierfilmekkel és sorozatokkal várja nézőit idén ősztől. Ezek mellett az aktuális tévés trendeknek megfelelően, a TV2-n már megismert márkák kiterjesztése is látható lesz az új csatornán, illetve egyes műsorok a TV2-es premier előtt kerülnek képernyőre.

A Super TV2 elindítása mellett megújul a TV2 Csoport további két kábelcsatornája is. A FEM3-on új, saját gyártású műsorokkal valamint tematikus, elsősorban a női célcsoportnak szóló műsorblokkokkal bővül a kínálat. A PRO4 szintén saját gyártású műsorokkal erősít, amelyek a csatorna férfias jellegét kívánják hangsúlyozni. Az invesztíció fontos része, hogy mind a TV2, mind a SuperTV2 ősztől HD minőségben sugároz.

Forrás: http://www.mmonline.hu/

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 digitális televízió antenna hungária mindig tv Új csatorna

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr964655359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása