HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Piszkos meló

2012.05.15. 10:42 MinDigTV


Az első játékfilmjét rendező és annak forgatókönyvét is író Bruce Terris nem tette alacsonyra a mércét, amikor belevágott a napjaink Chicagójának sötét bugyrait bemutató régimódi gengszterfilmjének megvalósításába - m1 május 17. csütörtök, 23:25

Mi lehet a közös a főügyészi pozícióra aspiráló ambiciózus Frank Sullivanban, a szabad élet reményében az országba érkezett, szállodai takarításból élő lengyel Lenaban, a helyi bűnszövetkezet lányok futtatásából élő főnökében, Julianban, és Manningban, a korrupt zsaruban?


A sors kiszámíthatatlan szeszélye folytán mindannyian kulcsszereplői lesznek egy meggyilkolt lány ügyében folyó nyomozásnak, amely során egyikük sem kerülheti el, hogy legféltettebb vágyai és titkai napvilágra ne kerüljenek… ez pedig olyan nem kívánatos események láncolatát indítják el, amelyek végére már senki sem tudja, hogy ki a bűnös és a ki az áldozat.

Az első játékfilmjét rendező és annak forgatókönyvét is író Bruce Terris nem tette alacsonyra a mércét, amikor belevágott a napjaink Chicagójának sötét bugyrait bemutató régimódi gengszterfilmjének megvalósításába, amelyhez kiváló partnereket is talált többek közt a nagysikerű Drót című bűnügyi sorozatból ismert Lance Reddick, vagy Austin Pendleton személyében.
 
m1 – május 17., csütörtök, 23:25


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: film m1 csatorna mindig tv mtv mozi

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása