HTML

MinDig TV

MinDig TV a Facebookon


Megvan a Megasztár döntő sztárvendége

2012.04.25. 08:43 MinDigTV


Napjaink egyik legnépszerűbb rappere, Flo Rida lesz a Megasztár utolsó adásának sztárvendége. A világsztár legnagyobb slágerét fogja előadni és duettet énekel a tehetségkutató két finalistájával is.


17 millió eladott hanghordozó, számos nemzetközi elismerés, két Grammy-jelölés és 12 platina kislemez után a Megasztár színpadán lép fel napjaink egyik legismertebb hip-hop előadója, Flo Rida.


A rapper a TV2 tehetségkutatójának május 25-i fináléjában áll kamerák elé, előadja egyik világslágerét, ráadásként pedig duettet énekel a két döntőssel. A sztár elsőként a TV2 képernyőjén tűnik fel, majd a Megasztár fináléjának éjszakáján rajongói élőben is láthatják Szántódon, a Pannónia Fesztivál színpadán – olvasható a csatorna közleményében.

Flo Ridát számos világsztár kérte fel, hogy közreműködőként színesítse az albumát, ilyen volt többek között Madonna, Alexandra Burke vagy Rick Ross. Ezen kívül több mozifilm, így a Trópusi vihar, a Másnaposok vagy a Step Up2: Streetdance zenéje is az ő munkáját dicséri.

(mmonline)


tv műsor
A MinDig TV ingyenes csatornáinak műsora>>>

MinDigTV.lap

Szólj hozzá!

Címkék: megasztár tv2 flo rida mindig tv

A bejegyzés trackback címe:

https://mindig-tv.blog.hu/api/trackback/id/tr484472122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása